«تامی فلو» در حوزه بیمارستانی ارائه می شود/ تبدیل خوابگاه ها و مساجد به نقاهتگاه های بیماران کرونایی

فاضل با بیان اینکه«تامی فلو» در حوزه بیمارستانی ارائه می شود، گفت: امروز جلسه ای با داروسازان استان گلستان برگزار می شود تا بتوانیم مشکل کمبود این دارو را برطرف کنیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «عبدالرضا فاضل» امروز (شنبه 17 اسفند) در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: همکاری خوبی از سوی دستگاه های اجرایی به منظور پیشگیری از کرونا در استان اتفاق افتاده و بسیج ملی برای مقابله با کرونا به وجود آمده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان ادامه داد: 761 بیمار در 9 بیمارستان استان بستری هستند که بیشترین آن در صیاد شیرازی گرگان بستری هستند و خوشبختانه 45 درصد بیماران حاد تنفسی و مشکوک به کرونا از استان مرخص شدند.

 

فاضل متذکر شد: 104 مورد از بیمارانی که در بیمارستان بستری هستند به کرونا مبتلا بوده و متاسفانه از این میزان 24 نفر فوت کردند.

 

وی خاطرنشان کرد: در دو سه روز اخیر میزان بستری های ما قابل کنترل بوده و امیدواریم با رعایت مسائل پیشگیرانه شاهد کاهش میزان ابتلا به کرونا در استان گلستان باشیم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان خاطرنشان کرد: به مردم تاکید داریم که توصیه های بهداشتی را رعایت کنند و در منزل بمانند و خود قرنطینگی را جدی بگیرند و از حضور در اماکن پرجمعیت تفرجگاه ها خودداری کنند.

 

فاضل متذکر شد: راه اندازی نقاهتگاه ها تصمیم ملی بوده و برای اینکه چرخ انتقال شکسته شود و بیماری به خانواده ها منتقل نشود بحث نقاهتگاه ها مطرح شد و نخستین نقاهتگاه در استان هتل ورزش گرگان است.

 

وی از تبدیل خوابگاه ها و مساجد به نقاهتگاه ها در استان خبر داد و گفت: امیدواریم بتوانیم زنجیره انتقال را بشکنیم و این بیماری به خانواده منتقل نشود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان بیان کرد: کرونا داروی درمانی خاصی ندارد و قطعا وقتی بیمار را بستری می کنیم سرم تراپی می شود و از آنتی بیوتیک استفاده می شود که در دسترس است.

 

فاضل متذکر شد: نگرانی ما در خصوص بیماران تنفسی است یک روش علمی رواج پیدا کرده که سه دارو شاید بتواند بیماران را بهبود ببخشد.

 

وی گفت: البته در این داروها محدودیت هایی وجود دارد برای مثال در دارویی به نام «تامی فلو» ابتدا تلاش می کنیم با توجه به این محدودیت ها سه تا پنج عدد قرص به بیمار بدهیم و اگر نیاز باشد و تب بیمار ادامه پیدا کند پنج قرص بعدی به بیمار ارائه می شود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان ادامه داد: با کمبود این داروها در سطح ملی رو به رو هستیم و از سویی اثر 100 درصدی آن مشخص نیست.

 

فاضل با بیان اینکه این دارو در حوزه بیمارستانی ارائه می شود، بیان کرد: امروز جلسه ای با داروسازان استان داریم تا بتوانیم مشکل کمبود این دارو را برطرف کنیم و اگر بتوانیم این کمبود را جبران کنیم از طریق داروخانه معین به بیماران ارائه کنیم.

 

کد خبر 902526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha