حجت الاسلام و المسلمین موسی قربانی در حاشیه بازدید از غرفه خبرگزاری شبستان در نمایشگاه مطبوعات خراسان جنوبی به خبرنگار شبستان گفت: مطبوعات این استان جرات انتقاد ندارند و انعکاس برخی انتقادها از سوی برخی سایتها به تنهایی کافی نیست.
وی اظهار کرد: در جامعه ما یک سری انگیزههای ثانویه باعث توجه مردم به رسانهها می شود مثلا مسائل و خبرهای جنجالی را مطرح کردن و امثال اینها است که موجب جلب توجه مردم می شود.
حجت الاسلام قربانی اذعان کرد: در بسیاری از کشورهای جهان مردم و خانوادهها همان گونه که وکیل و پزشک مخصوص دارند یک روزنامه مخصوص نیز دارند ولی استان ما هنوز این موضوع در بین مردم جا افتاده نیست و شاید یکی از دلایل این موضوع نیز خود مطبوعات باشند که نتوانسته اند مردم را جذب کنند.
وی با تاکید بر اینکه در استان ما افرادی که با رسانهها سر و کار دارند خیلی کم هستند، افزود: بیشتر مشتریان مطبوعات ما دستگاههای دولتی و شرکتها هستند که این موضوع باید آسیب شناسی شود.
نماینده مردم قاین در مجلس شورای اسلامی در خصوص تعامل مطبوعات استان با دستگاه های اجرایی تصریح کرد: "در استان ما قدری فضای سکوت حاکم است و مطبوعات جرات انتقاد و بازگویی برخی از مسائل را ندارند و من حتی فکر نمی کنم همین مطالبم را هم شما انعکاس دهید".
وی در پاسخ به این سوال که "فکر نمیکند عدم انتقاد رسانهها به دلیل جا نیفتادن فرهنگ انتقاد پذیری در برخی مسئولان باشد"، تاکید کرد: ممکن است این موضوع نیز در عدم انتقاد رسانهها موثر باشد.
قربانی ادامه داد: علیرغم اینکه خودم بسیاری از مطالب انتقادی را روی سایت خود میگذارم ولی هیچ وقت در مطبوعات از آنها استفاده نمیشود.
وی با تاکید بر اینکه رسانههای استان باید به دنبال تهیه گزارش از دستگاهها بروند، گفت: مطبوعات و اصحاب رسانه نباید تنها به آنچه مدیران میگویند اکتفا کنند بلکه باید خودشان به دنیال تهیه گزارش بروند و کاری کنند که مدیران به دنبالشان باشند.
این نماینده مجلس همچنین در خصوص خبرگزاری شبستان نیز خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه خبرگزاری شبستان تخصصی حوزه دین است و اخبار فرهنگی و دینی سطح استان را پوشش می دهد نقش پررنگی در جامعه دارد.
نماینده مردم قاین در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: شاید خبرگزاری شبستان به دلیل فرهنگی و قرآنی بودن از بازدید کنندگان کمتری برخوردار باشد ولی فعالیت در این عرصه کار خوبی است.
پایان پیام/
نظر شما