به گزارش خبرگزاری شبستان ، صادق دهدست، سرپرست گروه اعزامی کاروان پزشکی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، در مورد اقدامات پزشکی گروه اعزامی پزشکان ایرانی گفت: این گروه 42 نفره پزشکی در قالب شیفتهای برنامهریزی شده، اقدامات اولیه درمانی را برای بیماران و به ویژه افراد با وضعیت بحرانی انجام دادند.
دهدست افزود: اعضای تیمهای ویژه درمانی ایران، با حضور در چادرهای سیار هلال احمر در نزدیکی بینالحرمین، به ارائه خدمات دارویی و درمانی به تمام زائرین پرداختند.
وی تصریح کرد: با توجه به امکانات و فضایی که در اختیار این افراد قرار دارد، در بسیاری از موارد افتخار میآفرینند که به عنوان نمونه میتوان به نجات جان یک زائر پاکستانی در روز عاشورا اشاره داشت که به دلیل برخورد قلاب زنجیر با ریه، با مشکل تنگی نفس روبه رو شده بود.
به گفته دهدست، این زائر 20 ساله با انجام عمل جراحی سرپایی در درمانگاه سیار هلال احمر ایران در حرم حضرت ابوالفضل (ع) از مرگ حتمی نجات یافت.
سرپرست گروه اعزامی کاروان پزشکی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: عملکرد اعضای تیمهای ویژه درمانی اعزامی به عتبات با توجه به امکانات و فضایی که در اختیار دارند، افتخار آفرین است.
در ادامه این دیدار، شیخ مهدی کربلایی نماینده آیت الله سیستانی، مرجع تقلید شیعیان در عراق و تولیت آستان مقدس حرم امام حسین (ع)، گفت: به کارگیری درسهای سالار شهیدان در تمام ابعاد خدمت به خلق خدا و در همه زمینهها به ویژه امر خطیر پزشکی، ضرورت دارد.
شیخ مهدی کربلایی که در جمع پزشکان و پرستاران اعزامی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران سخن میگفت، تصریح کرد: افراد در هر پست و مقامی باید برای حفظ آموزههای اسلام تلاش کنند.
بنا بر گزارش روابط عمومی مرکز پزشکی حج و زیارت وی افزود: زنان و مردانی که در لباس پزشکی برای نجات جان افراد تلاش میکنند، با تأسی از فرمایشات امام حسین (ع) و سیره حضرت زینب (س)، موفقیت خود را تضمین نمایند.
این مقام مذهبی اظهار کرد: در کنار شفای جسم، به مداوای روح نیز باید توجه داشت تا بتوان پزشک حاذقی بود.
پایان پیام/
نظر شما