امکان مرگ و میر تنها برای ۳ درصد از مبتلایان به بیماری کرونا وجود دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: تاکنون مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا در جهان زیر ۱۰ سال گزارش نشده و از بیمارانی که به این نوع مبتلا شده اند تنها ۳ درصد امکان مرگ و میر وجود دارد.

به گزارش خبرنگر خبرگزاری شبستان از رفسنجان علی اسماعیلی ندیمی پنجشنبه(8 اسفند) در نشست خبری بیان کرد: جداسازی بیماران در بیمارستان طوری است که بیماران تنفسی در یک بخش بستری و درمان می شوند و در صورت ثبت شدن تست کرونا به بخش مخصوص درمان انتقال می یابند که تاکنون در رفسنجان مورد مشکوک نداشتیم.

 

 

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اظهار کرد: 7 نوع بیماری کرونا ویروس بر روی کره زمین وجود دارد که 3 مورد شامل سارس، مرس و نوع جدید کروناویروس است و 4 نوع دیگر همان سرماخوردگی است.

 

 

 

وی با اشاره به اینکه ویروس کرونا ضعیف تر از ویروس سرماخوردگی است افزود: تاکنون مرگ و میر ناشی از این بیماری در جهان زیر 10 سال گزارش نشده و از بیمارانی که به این نوع مبتلا شده اند تنها 3 درصد امکان مرگ و میر وجود دارد.

 

 

اسماعیلی ندیمی با اشاره به اینکه افرادی که دچار بیماری های زمینه ای قلبی و عروقی، تنفسی و بیماری چاقی هستند باید بیشتر مراقب باشند؛ گفت: هدف ما این است که افراد در جامعه اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند و کادر بیمارستانی هم در صورت مراجعه بیمار مبتلا، آمادگی لازم را داشته باشند.

 

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی ایجاد اضطراب هنر نیست و اعلام آمار مبتلا و فوت شدگان در فضای مجازی و رسانه تلویزیون به نفع جامعه نیست و ترس را بیشتر می کند ضمن اینکه اعتماد به بهداشت و درمان را کم می‌ کند.

 

 

وی به شستشوی مکرر دست ها با آب و صابون توصیه کرد و افزود: برخی سودجویان اقدام به احتکار ماسک و مواد ضدعفونی ‌کننده می کنند که باید با آنها برخورد قانونی شود. 

 

 

احمد جمالی زاده، معاون بهداشتی دانشگاه علوم ‌پزشکی رفسنجان هم در این نشست گفت: در محیط بیمارستان ماسک برای بیماران و مراقبان آن‌ ها توصیه می ‌شود و افراد وقتی وارد منزل می ‌شوند ابتدا دست های خود را با آب و صابون شسته و لباس خود را عوض کرده و سپس دست ها را با آب و صابون مجددا بشویند تا اگر ویروسی در دستان باقی مانده باشد از بین رفته باشد همچنین از مهمانی ها و دورهمی پرهیز کنند.

 

 

وی بیان کرد: در اردوگاه افاغنه رفسنجان مرکز بهداشتی درمانی داریم و به ‌صورت حضوری بروشورهایی درب منزل اتباع در اردوگاه به همراه آموزش ارائه می‌ شود.

 

 

جمالی زاده گفت: در مکان هایی که قلیان سرو می شود این عمل ممنوع شده است.

 

 

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان هم بیان کرد: بیماری کرونا درمان خاصی ندارد و فقط با پیشگیری درمان می شود.

 

 

محمدرضا میرزایی ادامه داد: در حال حاضر درمان بیماری پیشگیری و مراقبت هاست، و در تعطیلات عید دید و بازدیدها کاهش یابد اما این موضوع نباید باعث اضطراب مردم شود بیمارانی که مشکلات تنفسی دارند در بخش به مدت دو تا 3 روز بستری و بهبود می یابند.

 

 

وی اظهار کرد: اعلام آمار کشته شدگان بیماری کرونا در رسانه تلویزیون و فضای مجازی ترس در بین مردم انداخته است اما خوشبختانه در رفسنجان بیمار مشکوک به کرونا نداشتیم، به فرض اگر کسی تست بیماری کرونا مثبت اعلام شد نباید ترسید و  با مراقبت ها درمان می شود.

 

 

میرزایی بیان کرد: بخشی در بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان با 20 تخت جهت بستری و درمان احتمالی بیماران مبتلا به کرونا اختصاص یافته و تاکنون خوشبختانه از این بخش استفاده نشده است.

 

 

 

کد خبر 899426

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha