به گزارش خبرنگار شبستان، مهدی فیض، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در نشست خبری تشریح برنامههای سومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان گفت: ایجاد تعلق روحی دانشجویان به قرآن، اندیشه و اخلاق قرآنی در این جامعه حساس که اثرگذاران آینده کشور هستند مهمترین هدف جهاد دانشگاهی در فعالیت های قرآنی به شمار میرود.
وی با اشاره به حضور دانشجویان مسلمان از سراسر جهان در این رقابتها اظهار کرد: بنابر تعبیر رهبری ما با دولتها سر و کار نداریم اما میتوانیم بر قلوب ملتها اثر بگذاریم، بنابراین برگزاری این مسابقات میتواند روند این اثرگذاری را تسهیل کند.
فیض با بیان این مطلب که از طریق برگزاری مسابقات بینالمللی میتوان تأثیرات مهمی بر مردم کشورهای مختلف بر جای گذاشت، تصریح کرد: آمادهسازی دانشجویان با سرمایه قرآنی برای ساخت آینده کشور، رفع شبهات فتنهانگیزان به ویژه وهابیون درباره مذهب حقه شیعه و آشناسازی دانشجویان مسلمان جهان با اندیشههای امام خمینی که برگرفته از قرآن است برای ورود به حوزه پژوهشهای وحیانی از دیگر اهدافی است که با برگزاری این رقابتها پیگیری میشود.
پژوهش های جهاد دانشگاهی رویکرد میان رشته ای دارد
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی توجه به فعالیتهای میان رشتهای را رویکرد این جهاد در فعالیتهای مرتبط با کتاب الهی معرفی کرد و ادامه داد: راهاندازی کانونها و پژوهشکدههای میان رشتهای در دانشگاههای مختلف در این راستا انجام شده است تا بتوان فعالیتهای قرآنی را با ماهیت علمی انجام داد.
وی با ابراز امیدواری از اعلام دستاوردهای پژوهشکدههای میان رشتهای قرآن در سال آینده خاطرنشان کرد: برگزاری 24 دوره جشنواره علمی قرآن دانشجویان و ایجاد بستر مناسب برای حضور دانشجویان در عرصههای بینالمللی از دیگر جلوههای اهتمام جهاد دانشگاهی و گسترش فرهنگ قرآن در میان دانشجویان است.
شایان ذکر است، نشست خبری تشریح برنامههای سومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان شنبه 11 دی با حضور رییس جهاد دانشگاهی، معاون فرهنگی وی و دبیر ستاد این مسابقات برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما