به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، در این جلسه نایب رییس مجمع خیرین استان زنجان به شرح آن چه در جریان ایجاد و شیوع بیماری کرونا در جهان و ایران رخ داده پرداخت و توصیه هایی را خطاب به همکاران،همیاران و مددجویان مطرح کردند.
محسن اجلی، شستن مرتب دست ها، رعایت بهداشت فردی، پرهیز از قرارگیری در مکان های عمومی، خوردن غذاهای خانگی، استفاده از ماسک های مناسب، استفاده ازدستکش لاتکس دربرابربیماران مشکوک به کرونا، تمیز کردن وسایل عمومی مانند دستگیره درها، امتناع از دست دادن و روبوسی کردن با دیگران را توصیه نمود.
اضطراب ایجاد شده از کرونا ویروس خطرناک تر از خود بیماری است
نایب رئیس هیات مدیره موسسه هم گفت: کسانی که با علائم بیماری سرماخوردگی و آنفلوانزا مواجه اند، به منظور پیشگیری از شیوع آن پس از مراجعه به پزشک، تا حد امکان استراحت کرده و از حضور در مجامع عمومی پرهیز کنند.
ژیلا صباحی افزود: این ویروس به میزانی که درباره آن تبلیغ شده، خطرناک نیست و بیش از آنچه خود بیماری نگرانی ایجاد کرده باشد، اضطراب آن در جامعه توسعه یافته است.
وی یاد آور شد: به گفته پزشکان، اواسط بهار و با عبور از فصل سرما، تب این بیماری فروکش خواهد کرد، ولی تا آن زمان باید همه ضوابط بهداشتی رعایت شود و با نزدیک شدن ایام عید از سفرهای غیرضروری و تماس دست و روبوسی مرسوم نوروزی خودداری نمود.
ضرورت توزیع منطقی و مدیریت شده اقلام بهداشتی
مدیرعامل موسسه خیریه کلبه مهربانی نیز در این جلسه بر لزوم استفاده از همه ظرفیت های موجود در موسسه برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا تاکید کرد.
پریوش قادری نیا با بیان این که آموزش و استرس زدایی از همیاران و مددجویان باید در اولویت قرار گیرد، ادامه داد: توزیع منطقی و مدیریت شده اقلام بهداشتی مانند ماسک و مایع ضد عفونی کننده و صابون برای هم وطنان به همراه ضدعفونی کردن سطوح در دستور کار است.
وی افزود: نباید اجازه دهیم این بیماری، سلامتی همیاران و مددجویان و هم وطنان را به خطر بیندازد، بلکه باید با توجه به هشدارهای پزشکان و مسئولان بهداشتی کشور، چالش پیش آمده را به سرعت پشت سر بگذاریم.
قادری نیا در ادامه گفت با توجه به توصیه های وزارت بهداشت امسال در صورت تداوم بیماری جشن نوروزی ویژه دانش آموزان استثنایی و معلول برگزار نخواهد شد و بجای آن هدایای عیدانه بین دانش آموزان معلول توزیع خواهد شد.
اقلام بهداشتی بین مددجویان توزیع خواهد شد
نیره فقیه راد عضو هیات مدیره موسسه خیریه کلبه مهربانی نیز در این نشست گفت: اقلام بهداشتی تا حد توان بین مددجویان و مدارس تهیه و توزیع خواهد شد و سعی می شود اقدامات لازم جهت آموزش همگانی مددجویان وچگونگی نحوه پیشگیری ومقابله بااین بیماری انجام شود.
پروین تاجیک عضوهیات مدیره و مدیر مددکاری موسسه در ادامه با تاکید به تحویل حضوری اقلام بهداشتی جهت کنترل بیماران احتمالی مبتلابه کرونا ، ادامه داد: باتوجه به توصیه های پزشکی هرقدر ترددها کمتر شود شیوع و گسترش بیماری کمتر خواهد شد بنابراین برای کنترل این شرایط پیشنهاد کمیته توزیع را ارائه نمودند.
جلسات ستاد پیشگیری از بیماری کرونا در موسسه خیریه کلبه مهربانی تا ریشه کنی این بیماری از کشور، همچنان ادامه خواهد داشت و اعضای هیات مدیره و خیرین حامی این موسسه سعی درتامین نیازمندی های بهداشتی مددجویان خواهند نمود.
نظر شما