به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، «ارسلان زارع» عصر امروز (چهارشنبه،۷ اسفند) در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع با دستور بررسی مشکلات واحدهای تولیدکننده مواد ضدعفونی و بهداشتی با قدردانی از تلاشهای همه دستاندرکاران تولیدات مواد بهداشتی، محلول های ضدعفونی کننده، ماسک، صابون مایع گفت: این اقلام در روزهای اخیر به سبب شیوع کروناویروس از ضروریات زندگی مردم محسوب میشود که تعدادی از واحدهای تولیدی در این شرایط سخت و دشوار اقتصادی بهویژه وضعیت نقدینگی با تامین مواد اولیه و نیز تعویض خط تولید، بخشی از نیازمندیهای بازار را فراهم میکنند.
استاندار گیلان با اشاره به شرایط سخت و دشواری که بر اثر این نوع بیماری ایجاد شده است افزود: هر بیماری دارای دورهایی است که تلاش دست اندرکاران عرصه سلامت و درمان اعم از دولتی و بخش خصوصی همراه با مشارکت مردم عزیز نتیجهبخش خواهد بود.
وی با بیان اینکه همه مدیران بخشهای دولتی و خصوصی باید شرایط امروز جامعه را درک کنند تاکید کرد: باید با تلاش مضاعف و استفاده از تمامی ظرفیتها به مردم خدمت کرد.
زارع از مدیران واحدهای تولیدی اقلام بهداشتی خواست تا فارغ از حمایتهای بانکی در تزریق سرمایه در گردش، که البته انجام میشود، با تهیه مواد اولیه از حداکثر ظرفیتهای داخلی و تولید اقلام، نیازمندیهای مردم را تامین کنند.
وی با اشاره به جایگاه سوم گیلان در تعداد پروندههای پرداختی تسهیلات رونق تولید در سال ۹۸ در سطح کشور این جایگاه را بسیار امیدوارکننده دانست و افزود: پرداخت حدود یک هزار و ۱۹۳ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید از یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان سهم استان معادل ۹۹/۴۲ درصد، عملکرد خوبی در جذب تسهیلات محسوب میشود.
استاندار گیلان با قدردانی از همکاری مدیران عامل بانکها، دستگاههای اجرایی و خدماترسان در پرداخت تسهیلات رونق تولید، گفت: بانکها در روزهای پایانی سال از حداکثر ظرفیت برای کمک به واحدهای تولیدی با هدف حفظ اشتغال و کاهش نرخ بیکاری که از اهمیت بالایی برخوردار است، استفاده کنند.
زارع در خاتمه سخنانش ضمن توصیه مجدد به صبوری و خویشتنداری مدیران در مواجهه با ارباب رجوع و تکریم آنان، بر ضرورت رعایت توصیههای بهداشتی و مراقبتی در واحدهای تولیدی تاکید کرد.
گفتنی است، در این جلسه ضمن بررسی مشکلات واحدهای تولیدکننده مواد بهداشتی و ضدعفونی و نیز مشکلات هفت واحد تولیدی و صنعتی، درخصوص تصویب پرداخت ۱۷ مورد تسهیلات از محل رونق تولید و ۹ مورد از محل بند الف تبصره ۱۸ معرفی شده از سازمان صمت، تصمیمگیری شد.
نظر شما