سید «مهدی مقدسی» در خصوص هشداهای لازم در برابر بارندگی های شدید اخیر و امکان احتمالی سیلاب در برخی نقاط کشور به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: با توجه به هشدارهایی که هواشناسی برای برخی از نقاط کشور از جمله استان مرکزی دادند، همچنین با توجه به خسارت های ناشی از سیلاب های فرودین ماه سال 98 به برخی نقاط شهری و روستایی، از کل مسئولین کشور و ستاد بحران انتظار داریم از تکرار مشکلاتی که در اوایل امسال رخ داد با برنامه ریزی دقیق جلوگیری کنند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی افزود: مجلس شورای اسلامی قانون مدیریت بحران را برای اولین بار تصویب کرده و شرح وظایف همه دستگاه ها از قبل مشخص شده است و با این وجود به بهترین شکل و کمترین خسارات می توان بحران را مدیریت کرد.
وی به تجربه تلخ فروردین ماه جاری و خسارات وارده در نقاط مختلف به ویژه در خوزستان، لرستان و گلستان اشاره کرد و گفت: باید با پیشگیری لازم از قبل، خسارت ها را به حداقل ممکن کاهش دهیم و آمادگی لازم برای مقابله با بحران را داشته باشیم.
رئیس فراکسیون پیشگیری و مدیریت بحران مجلس شورای اسلامی اطلاع رسانی به موقع و جلب مشارکت مردم را امری ضروری دانست و بیان کرد: دستگاه های اجرایی بر اساس قانون مدیریت بحران در شهرستان های اراک، به خصوص حوزه قره کهریز ، مسیر سیلاب هایی که به تالاب می ریزد و شهرستان خنداب و دیگر مناطق پر خطر را مدیریت کنند .
این مقام مسئول ادامه داد: انتظار می رود فرمانداران و استانداران که تجاربی را در سیل گذشته داشتند با تدابیر لازم، اطلاع رسانی و پیش بینی به موقع و بسیج امکانات، خسارات را به حداقل ممکن برسانند و بتوانند به خوبی از این بحران عبور کنند.
وی اضافه کرد: پیش بینی هوا شناسی این است که این بارندگی ها در مقاطعی ادامه دارد خواهد بود، مخصوصا در این مقطع که شدت بارش زیاد است و باران و برف همزمان در حال بارش است، اندیشیدن تمهیدات مورد انتظار مردم است.
بنده به عنوان رئیس فراکسیون پیشگیری و مدیریت بحران مجلس شورای اسلامی از رئیس جمهوری، وزیر کشور، وزرای مربوطه انتظار داریم که با درس گرفتن از تجربیات سیلاب های اویل سال تمهدیداتی داشته باشند که مردم به زحمت نیفتند و خسارات جانی نداشته و خسارات مالی را به حداقل برسانیم.
نظر شما