جنبش های دانشجویی منطقه متاثر از موج اسلام خواهی امام خمینی (ره) است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد لرستان گفت: موج اسلام‌خواهی و اسلام‌گرایی دانشگاه‌های منطقه مدیون تفکر امام خمینی (ره) است.

حجت الاسلام حمید رضا حنان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد لرستان به خبرنگار شبستان گفت: جنبش های دانشجویی سراسر منطقه امروز از موج اسلام خواهی و اسلام گرایی تفکر امام خمینی (ره) تاثیر گرفته اند.


وی با اشاره به انقلاب های مردم مسلمان منطقه در برابر حاکمام مستبد، افزود: امروز به برکت موج اسلام خواهی مردم منطقه، حاکمان ظالم آنها یکی پس از دیگری در حال سرنگونی هستند.

حجت الاسلام حنان، استمرار تاثیر گذاری این موج در دانشگاه های داخل و منطقه را منوط به محوریت تفکرات امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب دانست و اظهارداشت: امروز موج حاکم بر دانشگاه ها موج اسلام خواهی و اسلام گرایی است و دانشجویان اهداف شهدای دانشجو را دنبال می کنند.

وی به تشریح تاریخی سه موج حاکم بر جنبش دانشجویی در کشور پرداخت و عنوان کرد: اولین موج حاکم بر جنبش دانشجویی موج سوسیالیستی یا چپ گرایی است که از سال 1322 تا 1356 با تشکیل اولین حزب در کشور با نام حزب توده شکل گرفت.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد استان لرستان تصریح کرد: با تشکیل حزب توده توسط 53 نفر از زندانیانی که پس از تبعید رضا شاه از زندان آزاد شدند، دانشجویان نیز به طرفداری از این حزب، اتحادیه دانشجویی حزب توده را تشکیل دادند و در کمترین فرصتی این اتحادیه توانست تعداد زیادی از دانشجویان، دانشگاهیان و حتی کارمندان و خدمه دانشگاه ها را جذب کند.

وی بیان داشت: با این وجود حزب توده بعد از مدتی بنابر اذعان کارشناسان سیاسی به وسیله یک حرکت انقلابی دینی دانشجویی تضعیف و در کل کشور و دانشگاه ها از بین رفت و منحل شد.

حجت الاسلام حنان اظهار داشت: در سال 1322یک تشکل به نام انجمن اسلامی دانشجویان در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران همزمان با تشکیل اتحادیه دانشجویی حزب توده توسط دانشجویان مسلمانی که رگ غیرت شان به جوش آمده بود شکل گرفت و این در حالی بود که از چهارهزار دانشجوی دانشگاه تهران یک هزار و500نفر آنها عضو اتحادیه دانشجویی حزب توده بودند؛ اما انجمن اسلامی دانشجویی تنها 70 عضو داشت.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد استان لرستان با بیان اینکه موج اسلام خواهی و اسلام گرایی در جنبش دانشجویی از سال 1355 تا 1375 همزمان با موج انقلاب امام راحل (ره) شکل گرفت، تاکید کرد: همزمان با شکل گیری این موج، نه تنها شاهد رشد اسلام خواهی و اسلام گرایی در دانشگاه ها بودیم، بلکه شاهد رشد روز افزون نمادهای اسلام گرایی شامل گرایش به حجاب، شرکت در نماز جماعت و تجمعات دینی و مذهبی نیز بوده ایم.

وی بیان داشت: در آن زمان با وقوع فاجعه 15 خرداد 1342 شاهد اعتراضات دانشجویی در محکومیت این فاجعه و سکوت یک دقیقه ای دانشگاه های کشور بویژه دانشگاه های تهران بودیم.

حجت الاسلام حنان با اشاره به اینکه اگر انقلاب امام خمینی (ره) نبود موج اسلام خواهی و اسلام گرایی دانشجویان ثمر نمی داد، تاکید کرد: موج اسلام خواهی و اسلام گرایی دانشجویان هزینه ها و خون های زیادی را در راه انقلاب امام (ره)داد، البته در آن برهه جنبش دانشجویی دنبال یک سنتز بود و آن را در امام دیده بود و در این راه تعداد زیادی از دانشجویان چه در جریان پیروزی انقلاب و چه در هشت سال دفاع مقدس به شهادت رسیدند.

وی با اشاره به شکل گیری موج سوم در دانشگاه ها موسوم به موج لیبرالیستی، اظهار کرد: این موج از سال 1375 تا 1380 بر جنبش دانشجویی حاکم بود و همزمان با آن استکبارستیزی جای خود را به تساهل و تسامح، و عدالت طلبی جای خود را به آزادی خواهی داد؛ البته در این برهه آزادی مورد سوء استفاده قرار گرفت.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد استان لرستان خاطرنشان کرد: امروز در دانشگاه ها شاهد تداوم موج اسلام خواهی و اسلام گرایی هستیم و جنبش دانشجویی هم به موج چپ گرایی توده و هم به موج لیبرالیستی جواب رد داده است.


پایان پیام/

کد خبر 89820

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha