معنویت گرایی ویژگی مشترک یاران امام حسین(ع) و امام زمان (عج) است

استاندار مازندران، خداجویی و معنویت گرایی را یکی از ویژگی های مشترک یاران امام حسین(ع) و امام زمان (عج)دانست و گفت: والاترین حالات جان آدمی، عشق به کمال مطلق و معبود حقیقی است.

سید علی اکبر طاهایی، استاندار مازندران به خبرنگار شبستان گفت: شناخت ویژگی های مشترک امام حسین(ع) و امام زمان(عج)، مقیاسی جهت محک زدن قابلیت خودمان در همراهی با حضرت و جهاد در رکاب هر دو امام است.

 

وی افزود: دانستن ویژگی های یاران امام زمان(عج) و تلاش در راه کسب آنها در واقع تلاشی برای زمینه سازی ظهور و فرا رسیدن آن روز مبارک است و بر این اساس باید در صدد کسب این ویژگی ها برآییم تا از زمینه سازان ظهور و یاران آن حضرت باشیم.

 

طاهایی تصریح کرد: خداجویی و معنویت گرایی یکی از ویژگی های مشترک یاران امام حسین(ع) و امام زمان (عج)است و همچنین از والاترین و زلال ترین حالات جان آدمی، عشق به کمال مطلق و معبود حقیقی محسوب می شود.

 

استاندار مازندران با بیان اینکه پیشوایان الهی از بالاترین درجه در خصوص عشق به کمال و معبود حقیقی برخوردارند، افزود: صاحبان چنین عشق هایی پیوسته در انتظار رهایی از قفس تن، زندان خاک و پیوستن به پروردگار هستند.

 

وی خاطرنشان کرد: خداجویی و توحید، سرلوحه عقاید و خصال یاران مهدی(عج) نیز هست زیرا که آنان خدا را به شایستگی شناخته و همه وجودشان غرق در جلوه نور ایزدی است و همه چیز را با جلوه او دیده و جز یاد او سخن دیگران در نظرشان بی لطف و جاذبه است.

 

طاهایی، بصیرت را دیگر ویژگی مشترک دو امام بزرگوار دانست و گفت: بصیرت و رشد فکری یکی دیگر از ویژگی های مشترک یاران دو امام است و یاران امام حسین (ع) با شناختی عمیق از حجت خدا و تمیز میان حق و باطل به امام پیوستند.

مقام عالی دولت در مازندران افزود: جهاد و قیام آنان، مکتبی و عقیدتی و به دور از هر گونه تعصبات قومی و تحریکات دشمنان و فریبکاری جناح باطل صورت گرفته است و یاران امام زمان(عج) نیز در بصیرت و خردمندی سرآمد هستند.


وی با بیان اینکه مسلمانان حقیقی باید به شناخت حالات و کمالات پیشوایان دین توجه ویژه ای داشته باشند، بیان کرد: تنها از این طریق می توانیم از رهروان واقعی امامان معصوم، امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری باشیم زیرا که خدامحوری نه تنها در گفتار و رفتار پیشوایان دین متبلور بود بلکه یاران و اهل بیت نیز معنویت گراترین انسان ها بودند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 89815

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha