به گزارش خبرگزاری شبستان از استان آذربایجان شرقی، مراسم رونمایی جلد اول کتاب «تا خمینی شهر»، با حضور شخصیت های فرهنگی، اجتماعی، دانشجویان، اساتید دانشگاه ها، تشکل های دانشجویی و اهالی کتاب، شب گذشته (10 دی) در موزه شهدای 27 دی دانشگاه تبریز برگزار شد.
در این مراسم سهیل کریمی، مستند ساز با اشاره به تهیه مستندی از زندگی حاج عبداله والی در سال 82 اذعان داشت: تدوین این مستند دو سال با تاخیر مواجه شد تا بعد از فوت وی و تهیه فیلمی از مراسم تدفین آن مرد بزرگ، منطقه بشاگرد شدم؛ جایی که حاج عبداله یک دهه عمر خود را برای آبادانی آن و فقرزدایی از چهره اش کرده بود.
وی ادامه داد: مردم بشاگرد که متوجه فوت حاج عبداله والی شده بودند، چنان گریه می کردند که گویی عزیزترین فرد زندگیشان را از دست داده بودند.
سهیل کریمی با بیان اینکه حاج عبداله والی گشاینده یک راه بود، افزود: دانشجویانی که در قالب گروه های جهادی در ایام تعطیلی و حتی غیرتعطیلی برای عمران و آبادانی مناطق محروم می روند ادامه دهندگان راه حاج عبداله هستند.
روح الله رشیدی مسئول دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب در دفتر آذربایجان، نیز در این مراسم با اعلام آغاز به کار این دفتر، رونمایی از این کتاب ارزشمند را به عنوان افتتاح دفتر نیز دانست.
وی افزود: جلد اول کتاب تا خمینیشهر، روایت زندگی مجاهدانه حاج عبدالله والی که حاصل بیش از دو سال کار کمیته انتشارات و تبلیغات مؤسسه جهادی است که به روایت زندگی حاج عبدالله والی، این بزرگمرد جهاد و زندگی جهادی، تا اردیبهشت سال 66 میپردازد.
رشیدی بیان کرد: حاج عبدالله والی، از سال 61 وارد بشاگرد شده و این پنج سال، دورانی است که در اوج غربت و کمبودهای گوناگون، گامهای اساسی برای آبادانی مادی و معنوی بشاگرد برداشته شده است.
وی در خصوص این کتاب اذعان داشت: مطالب کتاب در عین جذابیت متن، کاملاً مستند و عمده آنها به نقل از نزدیکان حاج عبدالله، یا اسناد بهجامانده از آن زمان روایت شدهاند که در انتهای کتاب نیز سی سند و 201 عکس مربوط به بازه زمانی کتاب آورده شده است.
گفتنی است، بشاگرد منطقهای وسیع محصور بینِ استانهای هرمزگان و کرمان و سیستان و بلوچستان است.
پایان پیام/
نظر شما