به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «غلامحسین شعرا» در جلسه کمیسیون پایش قوانین، مقررات، رقابت، خصوصی سازی و سلامت اداری اتاق بازرگانی با بازشماری مراحل ایجاد فساد در کشور، گفت: فساد پدیده ای نیست که در لحظه ایجاد شود و یا از بین برود.
عضو هیئت نمایندگان و رئیس کمیسیون پایش قوانین، مقررات، رقابت، خصوصی سازی و سلامت اداری اتاق بازرگانی فارس ادامه داد: با ارزیابی فساد فراپایگان در کشور مشخص می شود که فساد در کشور ما از دهه 70 آغاز شد و در دوران های مختلف برنامه هایی در کشور اجرا شد که به رشد فساد دامن زد.
وی اضافه کرد: در دوران جنگ، روحیه فداکاری در کشور حاکم بود و همه مردم، یک دل، همراه و عاری از تضاد بودند اما در دوره ای، تفکر توسعه ای کشور، نهادینه شد و از همان زمان تجمل گرایی را در کشور حاکم کردند.
شعرا تصریح کرد: فساد فراپایگان از زمانی در کشور شروع شد که تقدس گرایی همراه با تجمل گرایی رواج یافت و شاهد رشد زیر پوستی فساد در کشور شدیم.
وی با برشماری آسیب های فساد در بخش های مختلف، عنوان کرد: پدیده شوم فساد ارتباطی با خارج از کشور ندارند بلکه در ترویج و گسترش فساد، تفکر برخی افراد داخل کشور به مراتب سوزنده تر از عمل خارج نشینان بود که مشکلات جدی در کشور ایجاد کرده است.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس افزود: اراده قوی و محکم برای از بین بردن فساد در کشور ایجاد شد که در این زمینه نگاه از بالا به پایین بود زیرا متولیان این مهم بر این باور بودند که اگر با فساد در فراپایگان مبارزه شود، فساد فروپایگان نیز از بین خواهد رفت که این اقدام در دوران خود در کشور بسیار بحث برانگیز بود.
شعرا تاکید کرد: مبارزه با فساد موضوع سیاسی، سیاه نمایی و یا تخریب نیست بلکه جلوگیری از ناپاکی ها و احیاء فرهنگ و سنت دیرینه کشور است و این درحالی است که مبارزه با فساد سخت ترین اتفاق کشور است و تبعات سختی دارد.
وی ادامه داد: هر دولتی در کشور برای برخورد با فساد، تلاش کرده است و اراده مبارزه با فساد با قدرت در تمام ارکان کشور از کلان به پایین درحال اجرا است زیرا سربلندی نظام در ریشه کن شدن فساد در کشور است.
شعرا با اشاره به راهکارهای از بین بردن فساد در کشور، گفت: بسیاری از افراد با ابزار تقدس گرایی به کشور ضربه زدند و این اهرم باید از بین برود تا از آن سوء استفاده نشود.
نظر شما