خبرگزاری شبستان، گروه اجتماعی، هادی دهقانی: کرونا ویروس پس از اپیدمی شدن در چین و انتقال آن به ۲۰ کشور به ایران رسید، خبر فوت ۲ نفر به دلیل این بیماری در قم تنها چند ساعت پس از اعلام خبر ابتلای این افراد به کرونا ویروس اعلام شد، هرچند مقامات بهداشتی در ایران تمهیدات ویژه ای در مرزها اندیشده بودند تا از ورود افراد مبتلا به کرونا ویروس به داخل کشور جلوگیری شود و دانشجویان بازگردانده از چین نیز ۲ هفته در قرنطینه بودند و پس از مطمئن شدن از سلامت آنها را از قرنطینه بیرون آوردند، اما کرونا ویروس امروز از هر زمانی به ایرانیان نزدیک تر است.
میزان مرگ و میر بر اثر ابتلای به کرونا ویروس در حدود دو درصد می باشد؛ هرچند میزان انتقال در این ویروس به افراد دیگر در حدود 3.6 تا پنج نفر است ولی به نسبت افرادی که این بیماری را می گیرند، تعداد افرادی که فوت می کنند، بسیار پایین است.
این بیماری شباهت زیادی به سرماخوردگی دارد، تب، گلو درد، بدن درد و آب ریزش بینی از علایم این بیماری می باشد و این بیماری با سرماخوردگی و آنفولانزا تفاوت چندانی ندارد البته راه های تشخیصی جداگانه ای نیز برای آن وجود دارد.
نگرانی ها در این بیماری به دلیل ناشناخته بودن این ویروس و نداشتن دارو و واکسن می باشد، و بیشتر آقایان را مبتلا می کند، و مرگ و میر در این بیماری در افراد 60 سال به بالایی که دارای ضعف سیستم ایمنی هستند، بیشتر است.
۲ بیمار مبتلا به کرونا ویروس در قم فوت کردند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان: کیانوش جهانپور در صفحه شخصی خود نوشت:
به دنبال پیک بیماریهای حاد تنفسی ظرف روزهای اخیر در قم، دو مورد در آزمایشات اولیه از نظر کرونا ویروس مثبت گزارش شدند، متاسفانه هر دو بیمار با توجه به کهولت سن و نقص سیستم ایمنی در بخش مراقبتهای ویژه فوت نمودند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان: «قاسم جان بابایی» در سفر خود به استان قم در خصوص انتشار خبر فوت دو نفر بر اثر ابتلا به کروناویروس بیان کرد: این ویروس به خاطر شرایط مسری بودن امکان درگیر شدن بالایی دارد و طبق پیش بینی ها در کشور ما ورود پیدا کرده است؛ دو مورد تشخیص اولیه این بیماری مثبت بوده و آزمایش ژنتیک و تشخیص نهایی در حال بررسی است و این مسئله نیز به زودی به اطلاع مردم خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه کشورهای همسایه طی هفته های گذشته گرفتار این بیماری شدند گفت: این بیماری در کشور ما با تاخیر ورود پیدا کرده است، و در حال حاضر یکی از بیمارستانهای استان قم به این بیماری اختصاص یافته است.
معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزشی پزشکی با اشاره به اینکه این بیماری کشندهتر از آنفلوانزا نیست بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی قم یکی از بیمارستانها را تفکیک کرده و بیمارانی که مربوط به شبه آنفلوآنزا باشند در این بیمارستان تحت در نظر گرفته و بیمارستان دوم نیز در حال آماده باش است.
دکتر جان بابایی با بیان اینکه لوازم مصرفی حفاظتی برای پرسنل و بیماران آماده شده و از نظر دارو و امکانات کمبودی وجود ندارد، بیان کرد: دیروز گروهی از اداره کل بیماری های واگیر وزارت بهداشت در قم مستقر شده و به رئیس دانشگاه کمک میکنند و بنده نیز در قم میمانم تا نگرانی ها به حداقل برسد.
معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: از مردم میخواهیم نگران نباشند و نسبت به رعایت بهداشت فردی توجه کرده و ترجیحا از حضور در مراکز شلوغ پرهیز و از ماسک استفاده کنند.
وی افزود: دو نفر مبتلا شده از ساکنان شهر قم هستند و گزارشی از این بیماری در استانهای دیگر نداریم البته ماسک مورد نیاز تامین شده و جای نگرانی نیست.
دکتر جان بابایی خاطرنشان کرد: بیمارستان کامکار قم برای پذیرش بیماران احتمالی اختصاص داده شده و اگر ضرورت باشد از بیمارستان فرقانی نیز استفاده میکنیم.
در حال حاضر بسیاری نگران اپیدمی شدن این بیماری در داخل ایران شده اند، ولی بهترین راه در حال حاضر برای عدم ابتلا به این بیماری رعایت بهداشت، عدم تردد در فضاهای شلوغ، استفاده از ماسک و دست ندادن است واگر علائم این بیماری در فردی مشاهده شد باید سریعا به مراکز درمانی مراجعه کرد.
نظر شما