« سید محمد طباطبایی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، افزود: برنامه ریزی به عمل آمده برای تهیه اطلس فرهنگی بقاع متبرکه لرستان انجام شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان لرستان اظهار داشت: برای تیهه طرح جامع بقاع متبرکه اقداماتی چون تهیه نقشه، مطالعات کارشناسی توسط مهندسین مشاور انجام شده است.
وی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد 35 بقعه متبرکه استان لرستان طرح جامع مصوب تهیه شده است.
حجت الاسلام طباطبایی افزود: در راستای اجرای پروژه تهیه "اطلس بقاع و اماکن متبرکه استان لرستان"، جلسه کمیته Gis با حضور معاونین بهره وری و فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان، مدیران ادارات و دفاتر نمایندگی اوقاف و امور خیریه شهرستان های تابعه و نمایندگان جهاد دانشگاهی لرستان به عنوان مشاور این پروژه برگزار شده است.
وی بیان کرد: در این جلسه اطلاعات مکانی و مختصات جغرافایی جمع آوری شده بقاع متبرکه استان لرستان به تفکیک شهرستان های تابعه، توسط مشاور پروژه با استفاده از نرم افزارها و برنامه های Gis و Google Earth ارائه و مورد بررسی نهایی قرار گرفت.
حجت الاسلام طباطبایی افزود: به استثنای تعداد ۱۶ بقعه و اماکن متبرکه شهرستان الیگودرز که در مناطق صعب العبور و کوهستانی این شهرستان در حوزه بخش های بشارت ذلقی و زز و ماهرو واقع شده اند، اطلاعات جغرافیایی سایر بقاع و اماکن متبرکه شهرستان های تابعه استان تهیه و تایید شده است.
وی بیان کر: با مساعد شدن شرایط جوی و امکان عزیمت به این اماکن متبرکه، اطلاعات مختصات جغرافیایی،( Utm ) این اماکن نیز به طور دقیق برداشت و جمع بندی خواهد شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان لرستان اظهار کرد: پروژه تهیه اطلس بقاع و اماکن متبرکه استان لرستان، در عین دقت و حساسیت از جمله کارهای اساسی و زیربنایی منطبق با تکنولوژی و نرم افزارهای کاربردی روز بوده، که با تمام سختی های موجود، نقش مهمی در برنامه ریزی فرهنگی و عمرانی، بررسی مشکلات و ظرفیت های موجود، ارائه مسیر های دسترسی برای زائران، امکان جانمایی بر روی نقشه های استان و دهها قابلیت دیگر در بر خواهد داشت.
نظر شما