حجت الاسلام محمد قاسمی، امام جمعه موقت ساری، امروز (19آذر) به خبرنگار شبستان در مازندران گفت: امام علی بن حسین بن علی بن ابیطالب (ع) مشهور به سجاد، چهارمین امام شیعیان بنا به قولی مشهور، در پنجم شعبان سال 38 هجری قمری متولد شد و در 12 محرم سال 95 هجری قمری به دست ولید بن عبدالملک به شهادت رسید.
وی افزود: آن حضرت پس از ماجراى خونین عاشورا، چه هنگام اسارت و چه هنگام بازگشت به مدینه در هر فرصتى مردم را بر ضد طاغوت عصر، یزید بن معاویه مىشوراند.
امام جمعه موقت ساری، خاطر نشان کرد: خطبه غرا و کوبنده امام سجاد(ع) در شام، یزید و حکومتش را رسوا کرد و به همین دلیل است که ماجرای عاشورا و قیام امام حسین (ع) همچنان دست خوش دشمنان نشده است و حتی اندکی از آن رو به زوال و تحریف نرفته است و تدوینگر و نگاهدارنده فرهنگ عاشورا در طول تاریخ بود.
وی با بیان اینکه اسم مبارک آن بزرگوار علی است و مشهورترین القاب آن حضرت زین العابدین و سجّاد و مشهورترین کنیه او ابامحمد و ابوالحسن است، گفت:امام سجاد(ع) در دوران خود در بدترین شرایطی که داشت همچنان یاور ستمدیدگان و مظلومان بود.
حجت الاسلام قاسمی، صحیفه سجادیه امام سجاد(ع) را از جمله شاهکار های آن عصر و ادوار مختلف معرفی کرد و افزود: با اندکی تامل در این شاهکار تاریخی به بسیاری از نکات ارزشمند و ظریفی دست خواهیم یافت که همچنان به روز مانده و در جامعه امروزی نیز بسیار گرانبهاست.
وی در خصوص عرفان های کاذب از دیدگاه امام سجاد (ع) عنوان کرد: متولیان امر و مسئولان باید بکوشند تا سیره اخلاقی و عرفان های ارزشمند امام سجاد(ع) را نهادینه کرده و روش های صحیح آن را به جامعه اسلامی بشناسانند.
حجت الاسلام قاسمی گفت: مردم به دلیل نداشتن آگاهی کافی در این زمینه ناخداگاه وارد مبحث منحرف می شوند که این موضوع اهتمام بیشتر مسئولان را می طلبد تا در این مقوله به نحو احسن وارد شوند و طبق سیره و عرفان آن حضرت جامعه اسلامی را ارشاد نمایند.
پایان پیام/
نظر شما