« فائقه اتابک »، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بندرعباس عنوان کرد: در این مدت همچنین 4 میلیون و 890 هزار گردشگر ایرانی از هرمزگان دیدن کردند که 28 درصد بیشتر از پارسال است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان افزود: هر گردشگر خارجی 2500 دلار و هر گردشگر ایرانی نیز یک میلیون تومان ارز آوری برای استان به همراه دارد.
پیش بینی ورود بیش از 3 میلیون مسافر نوروزی در نوروز 99 به هرمزگان
اتابک پیش بینی کرد: در نوروز 99 بیش از 3 میلیون و 500 هزار گردشگر به هرمزگان سفر کنند.
وی در پاسخ به این سوال که چه برنامه ها و اپلیکیشن ها برای تسهیل گردشگران در نظر گرفته شده است، گفت: تهیه و چاپ کتابچه راهنمای سفر به استان هرمزگان به دو زبان فارسی و انگلیسی، تهیه و راه اندازی اپلیکیشن هرمزگان گردی، بروزرسانی سایت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و معرفی جاذبه های گردشگری به زبان انگلیسی از جمله اقدامات برای تسهیل گردشگری در استان است.
راه اندازی پرتال جامع گردشگری و اپلیکیشن هرمزگان گردی
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری هرمزگان افزود: پرتال جامع گردشگری هرمزگان به چهار زبان فارسی، انگلیسی، عربی و روسی برای بازار هدف استان هرمزگان طراحی شده است. همچنین اپلیکیشن هرمزگان گردی اطلاعاتی مانند مسیریابی و هواشناسی، نقشه گردشگری، اقامتگاههای بومگردی، رزرو آنلاین هتل، معرفی راهنمایان گردشگری و آموزش فنی و فرهنگی (بومگردی-طبیعتگردی) را در اختیار مسافران و گردشگران قرار میدهد.
اتابک گفت: تهیه و پخش ده قسمت سه دقیقه ای به مدت ده شب از مستند سمفونی هرمزگان شامل ویترینی از جاذبه های گردشگری استان از شبکه آی فیلم،ـ تهیه نقشه تخصصی گردشگری استان و شهر بندرعباس، تهیه مستند ۱۵ دقیقه ای و کلیپ سه دقیقه ای با عنوان سمفونی هرمزگان، تهیه و چاپ کتابچه جاذبه ها و مسیرهای گردشگری شناخته شده و کمتر شناخته شده استان، جانمایی مسیرها، مقاصد و تاسیسات گردشگری موجود و پیش بینی نشده در طرح بازنگری جامع استان هرمزگان از دیگر برنامه ها برای تسهیل سفرهای نوروزی به هرمزگان است.
رونق خانه های بوم گردی در هرمزگان
شهر بندرعباس بهعنوان شهر خلاق در بخش بومگردی و صنایعدستی معرفیشده است که خانه های بوم گردی نماد فرهنگ غنی ، تمدن و میراث کهن هرمزگان است که این خانه های قدیمی و بومی و غذاهای سنتی و لباس های محلی ،فرهنگ بومی هرمزگان را به گردشگران معرفی می کند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری هرمزگان گفت: 24 خانه بوم گردی ،48 مجتمع گردشگری و 60 سفره خانه سنتی برای نوروز 99 درنظر گرفته شده است .
اتابک افزود: 81 واحد پذیرایی بین راهی،36 هتل و هتل آپارتمان و 12 مهمانپذیر به غیر از مناطق آزاد از جمله مراکز اقامتی برای اسکان گردشگران هستند.
هرمزگان پایتخت گردشگری دریایی ایران است که 1500 کیلومتر ساحل دریایی از پارسیان تا جاسک در این استان وجود دارد که با وجود 14 جزیره بهعنوان قطب گردشگری دریایی در ایران شناخته میشود.
حضور سالانه 10 میلیون نفر گردشگر به هرمزگان هدفگذاری شده است که هدف بسیار بزرگ اما دستیافتنی است و با معرفی خوب جاذبههای گردشگری در استان این هدف دور از دسترس نخواهد بود.
نظر شما