آیت الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران، امروز (19 آذر) به خبرنگار شبستان گفت: امام سجاد(ع)، زینت پرستش کنندگان الهی است.
وی افزود: حضرت على بن الحسین(ع)، ملقّب به سجّاد و زین العابدین، روز پنجم شعبان سال 38 هجرى یا15 جمادى الاولى همان سال، در مدینه دیده به جهان گشود و در روز 12 و یا 25 محرم سال 95 هجری در مدینه به دسیسه هشام بن عبدالملک، مسموم گردید و در 56 سالگى به شهادت رسید.
نماینده ولی فقیه در مازندران، با اشاره به اینکه مزار شریف آن حضرت در مدینه در قبرستان بقیع است، افزود: امام سجّاد(ع) در بدترین زمان از زمان هایى که بر دوران رهبرى اهل بیت(ع) گذشت، زیست.
آیت الله طبرسی خاطرنشان کرد: صحیفه سجّادیّه که به زبور آل محمّد مشهور است، اثر بى نظیرى است که در جهان اسلام، جز قرآن کریم و نهج البلاغه، کتابى به این عظمت و ارزش، وجود ندارد که پیوسته مورد توجه بزرگان و علما باشد.
امام جمعه ساری افزود: از دیگر آثار ارزنده به جا مانده از امام سجّاد(ع)، مجموعه اى تربیتى و اخلاقى است به نام رساله حقوق که آن حضرت در آن وظایف گوناگون انسان را در برابر خدا و خود و دیگران، با بیانى شیوا و گویا بیان کرده است.
وی تصریح کرد: امام سجّاد(ع) به این امر آگاه بود که تا وقتى از طرف پایگاه هاى مردمى پشتیبانى نشود، تنها در دست گرفتن قدرت براى تحقّق بخشیدن به عمل دگرگون سازى اجتماع کافى نیست و این همان چیزی است که در عصر حاضر بدان نیازمند هستیم.
آیت الله طبرسی، زهد، عبادت، توجه عمیق به بینوایان، همنشینی با مستضعفان و خوف از روز قیامت را از جمله صفات نیکو امام سجاد(ع) دانست و اظهار کرد: ماجراى نهضت کربلا، یک حادثه بزرگ سیاسى بود که امام سجاد(ع) در پیدایش آن و ابلاغ پیام شهیدان و پیگیرى نتایج نهضت نقش اصلى را داشت.
وی در خصوص عرفان های کاذب از دیدگاه امام سجاد(ع)، اظهار کرد: عرفان و دعاهای امام سجاد (ع) که در صحیفه آن حضرت هم وجود دارد، نشان از آن دارد که شوق به پیامبران و امامان نباید مسلمانان را از صراط مستقیم و محوری بودن منحرف گرداند و باید به طور مستمر نسبت به فرمایشات آن حضرت اهتمام ویژه ای ورزید.
پایان پیام/
نظر شما