مسلمانان انگلیس از نبود مدرسه اسلامی رنج می برند

مسلمانان انگلیس که حدود دو میلیون و 500 هزار نفر از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند از کمبود مدارس و فضاهای آموزشی در این کشور رنج می‌برند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، با وجود نیازهای روزافزون برای تحصیلات اسلامی، مسلمانان انگلیس با قوانین رسمی بسیار سخت برای افتتاح مدارس جدید اسلامی به منظور خدمت به اقلیت مسلمان در این کشور مواجه هستند.

فاطیما دوین، مسئول امور آموزشی مانارا در این‌باره می‌گوید: تمایل ما این است که دانش‌آموزان در صبح آموزش اسلامی ببینند و در عصر انتخاب‌های بیشتری برای فعالیت‌هایی مانند فعالیت‌های هنری و ورزشی داشته باشند.

وی می‌افزاید: ما می‌خواهیم که بچه‌ها در زندگی‌شان خلاقیت داشته باشند و علاقه‌مندی‌های خود را دنبال کنند.

مدرسه مانارا مدرسه‌ای است که آموزش‌هایی را درباره اسلام، جغرافیا، هنر و موضوعات مدرن به دانش‌آموزان ارایه می‌دهند اما مسئولان این مدرسه از قوانین سختی که وزارت آموزش و پرورش انگلیس برای این مدرسه و مدارس مشابه در نظر گرفته است، شکایت دارند.

فاطیما در این‌باره می‌گوید: آنها از ما می‌خواهند که برنامه‌های آموزشی خود را با جزییات به آنها ارایه دهیم و نمی‌گذارند و ما هر برنامه دلخواه را در طرح آموزشی خود بگنجانیم.

اکنون حدود 140 مدرسه اسلامی در بریتانیا وجود دارد که تنها چند مدرسه از سوی دولت تأمین بودجه می‌شود و در دیگر موارد دولت انگلیس حاضر به پرداخت هزینه نیست.

این در حالی است که تقاضا برای مدارس اسلامی در میان مسلمانان بریتانیا به شدت در حال افزایش است.

مدرسه اسلامی بیرمنگام اخیرا یک‌هزار و 500 تقاضای ثبت‌نام داشته در حالی که تنها 60 ظرفیت برای ثبت‌نام مسلمانان دارد.

تقاضای روزافزون از سوی والدین مسلمان برای آموزش‌های اسلامی نشان می‌دهد که مدارس معمول در بریتانیا به خوبی به بچه‌های آنها خدمت نمی‌کنند.

دکتر غیاث‌الدین صدیقی، بنیانگذار مؤسسه روشنفکری اسلامی نیز می‌گوید: اگر مدارس انگلیس بر روی بالا بودن استانداردها تمرکز کنند و اطمینان بدهند که نظم خاصی در آنها وجود دارد اکثر مردم خوشحال می‌شوند اما بسیاری از والدین مسلمان نگران کیفیت آموزش اصول اخلاقی برای فرزندان خود در این مدارس هستند.

بنا بر گزارش آن اسلام، بریتانیا دارای حدود دو میلیون و 500 هزار جمعیت مسلمان است که اکثر آنها در سنین بین 13 و 25 قرار دارند اما مدارس اسلامی کافی برای آنها وجود ندارد.

یکی از مهم‌ترین مدارس اسلامی در بیرمنگام به نام مدرسه الهجرت مجبور به اجرای سیستم لاتارسی برای تخصیص جا به دانش‌آموزان شد زیرا حدود 25 تن از والدین دانش‌آموزان برای گرفتن هر یک از اینها با یکدیگر رقابت می‌کردند.

پایان پیام/
 

کد خبر 89495

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha