بهره‌برداری از یک هزار و ۷۳۰ مسجد در لرستان

حجت الاسلام غلامی گفت: در استان لرستان ۲۸۳۰ مکان تحت‌عنوان مسجد داریم که از این تعداد ۱۷۳۰ مورد به بهره‌برداری رسیده‌ اند.

به گزارش خبرگزاری شبستانحجت‌الاسلام «احمدرضا غلامی» در گفت‌وگویی تخریب مساجد به عنوان پایگاه دینی و مذهبی را از اهداف دشمنان دانست و اظهار کرد: از صدر اسلام تاکنون این مکان مقدس پایگاه عبادت، دین و دین‌داری، اجتماع و محور وحدت مردم بوده است و اکنون به پایگاه‌های مختلف خدمت‌رسانی به ازجمله مراکز نیکوکاری، شوراهای حل اختلاف، پایگاه مقاومت، کانون‌های فرهنگی ـ تبلیغی و فرهنگی ـ هنری و محل رجوع مردم برای اجرای برنامه‌های اعتقادی و اجتماعی تبدیل شده‌اند.

 

معاون فرهنگی ـ پژوهشی تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به این‌که در استان بیش‌از دو هزار و ۸۳۰ مکان تحت‌عنوان مسجد وجود دارد که در حال حاضر از این تعداد یک هزار و ۷۳۰ باب ساخته شده و قابل بهره‌برداری‌اند و بقیه یا زمین است یا در حد فندانسیون مانده و تکمیل نشده‌اند، عنوان کرد: این مساجد در ایام مختلف سال مانند ماه رمضان، دهه محرم و دهه‌های دیگر مورد بهره‌برداری مردم قرار گرفته و تکیه گاهی برای آن‌ها هستند.

 

وی غلامی با اشاره به اهمیت جایگاه این مکان مقدس در نظام جمهوری اسلامی، بیان کرد: ما هنوز با مسجد نمونه و مورد نظر اسلام فاصله داریم و  خیلی‌از نیازهای آن به نحو احسنت برآورده نشده‌است.

 

 تأکید کرد: مسجد باید از همه امکانات برخوردار بوده و از ارزش‌های مراکز دینی و علمی بهره‌مند شود که تلاش ما این است که با تدابیر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، کمک همه دلسوزان نظام و هیئت امنای فعال و مؤمن به این تراز برسیم.

 

وی با اشاره به این‌که بیشتر مساجد در شهرها و محله‌های مختلف در سراسر کشور و به تبع آن در استان با کمک خیرین، نیکوکاران و مردم ساخته شده، عنوان کرد: ممکن است الان کمترین بودجه در نظام مقدس جمهوری اسلامی برای ساخت آن‌ها در نظر گرفته شده باشد اما مردم ما نیز برای دریافت حمایت‌های مالی جهت ساخت و ساز این مکان‌ها به دولت مراجعه نمی‌کنند و معمولاً با حمایت‌های مردمی و برخی از مراجع عظام تقلید ساخته می‌شوند.

 

غلامی با اشاره به این‌که بحث مسجد محوری و برنامه‌های مربوط به آن به ویژه در سال ۹۹ در دستور کار ما قرار دارد، ادامه داد: در این طرح مسجد محور برنامه‌های فرهنگی قرار گرفته و با محوریت امامی که در آن مستقر است رونق می‌گیرد.

 

معاون فرهنگی ـ پژوهشی تبلیغات اسلامی لرستان با تأکید بر این‌که هیئت امنای مساجد باید فعال باشند، عنوان کرد: مطالبه‌گری از دستورالعمل‌های امام محله است چراکه حلقه وصل بین مردم و مسئولین است و به این واسطه پایگاه مردمی، تکیه‌گاه و محل رجوع آن‌ها بوده و از این طریق خدماتی به مردم ارائه می‌شود.

 

 

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

کد خبر 894942

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha