توانایی تولید سامانه‌های انتقال قدرت تا ۱۰ هزار اسب بخار در وزارت دفاع

امیر رستگاری گفت: در زمینه گیربکس‌ها و سامانه‌های انتقال قدرت تا ۱۰ هزار اسب بخار را می‌توانیم تولید کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، نشست صمیمی گروه مشاوران جوان وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با امیر دریادار امیر رستگاری رییس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع برگزار شد. امیر رستگاری در این نشست طی سخنانی با تا کید بر اهمیت شایسته سالاری در مدیریت سازمان‌ها اظهار کرد: زمانی که من به سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع آمدم این سازمان یک سازمان نوپا بود که با توجه به تلاش و زحمات کارکنان و مدیران خود در حال طی مسیر خود بود و توانستیم با طراحی درست و برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی و افزایش بهره وری، کارآمدی نیرو‌ها را افزایش دهیم و امروز سخت‌ترین کار‌ها توسط کارکنان سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع انجام می‌شود.

او ادامه داد: ما همچنین هزینه‌ها را کاهش و در مقابل، راندمان کار را بالا بردیم؛ البته ارتباط نزدیک و بسیار خوبی با شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی بر قرار کرده ایم.

رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در ادامه تصریح کرد: بسیاری از موفقیت‌های امروز سازمان صنایع دریایی نتیجه شایسته سالاری و اعتماد به نیرو‌های جوان و باتجربه است. شایسته سالاری یکی از مهمترین اصول در موفقیت سازمانهاست که در انتخاب و انتصاب افراد باید ملاک قرار گیرد.

او  ادامه داد: نگاه ما به مدیریت صنعتی باید به گونه‌ای باشد که افرادی را انتخاب کنیم که در لایه‌ها و سطوح مختلف کار کرده باشند؛ زیرا این افراد در مدیریت، بینشی عمیق‌تر دارند و کار آزموده‌تر هستند. کارکنانی که همت اراده و تجربه دارند می‌توانند موجب پیشرفت و بالندگی سازمان شود به همین دلیل راه پیشرفت شایسته‌سالاری است.

امیر رستگاری گفت: ما وظیفه داریم که راه را برای جوانان شایسته فراهم کنیم و مسیر درست را به آن‌ها نشان دهیم و انگیزه و امید دهیم تا آن‌ها با امید بدانند در آینده چه مسیری را باید طی کنند و به کجا باید برسند.

او  در پایان تصریح کرد: نیروی جوان بسیار ارزنده است ما باید آن‌ها را به کار گرفته تا تجربه اندوخته و بعد در رده‌های دیگر به کار گیریم. اصل و اساس یک سازمان نیروی انسانی است و جوانان بخش مهمی از نیروی انسانی مجموعه‌ها را تشکیل می‌دهند؛ جوان گرایی باید همراه و همگام با شایسته‌سالاری باشد تا نتیجه مطلوب به دست آید.

رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در ادامه با اشاره به دستاورد‌های این سازمان در سال‌های گذشته بیان کرد: زیر دریایی و شناور‌ها از بالاترین سطح فناوری برخوردار هستند و امروز با توجه به اینکه به این فناوری و دانشِ ساخت این تجهیزات دست یافت ایم نشان می‌دهد که ما بر لبه فناوری جهان حرکت می‌کنیم.

او  با اشاره به مسائل و مشکلات پیش روی صنعت دریایی کشور گفت: با توجه به تحریم‌های استکبار جهانی و کار شکنی‌های مختلف آن‌ها مسائل و مشکلات فراوانی بر سر راه ما وجود داشته و دارد، اما با این وجود سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع توانسته تمامی نیاز‌های حوزه دریا را در نیرو‌های مسلح تامین کند.

دریادار رستگاری با اشاره به تصویب اساس نامه سازمان صنایع دریایی در مجلس شورای اسلامی گفت: با تلاش و پیگیری‌های متعدد بالاخره اساس نامه سازمان صنایع دریایی سال گذشته در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید که این امر می‌تواند گام بسیار مهمی در مسیر پیشرفت حوزه دریا باشد.

او  ادامه داد: سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در حوزه صنعتی و تجاری هم ورود پیدا کرده و در قالب طرح تحول صنایع دریایی همکاری‌هایی را با سازمان بنادر و شرکت ملی نفت برای تامین شناور مورد نیاز آن‌ها آغاز کرده است.

امیر رستگاری در بخش دیگری از سخنان خود به پیشرفت‌های سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در حوزه رانش و موتور اشاره کرد و گفت: سازمان صنایع دریایی دستاورد‌های بسیار بزرگی در حوزه رانش و موتور‌های دیزلی داشته است.

او ساخت موتور ۲۰۰ اسب بخار و برون نصب را از جمله دستاورد‌های دیگر سازمان صنایع دریایی دانست و افزود: امروز در حوزه موتور به قدرت می‌توان گفت یکی از مجموعه‌های توانمند کشور هستیم و در زمینه گیربکس‌ها و سامانه‌های انتقال قدرت تا ۱۰ هزار اسب بخار را می‌توانیم تولید کنیم.

امیر رستگاری به رونمایی سامانه رانش واترجت ملی توسط سازمان صنایع دریایی اشاره کرد و گفت: این سامانه رانش توسط آمریکا تحریم شده بود و ما توانستیم در داخل آن را تولید کنیم و رروی شناور‌های تحویلی به مرزبانی نیروی انتظامی و نیروی دریایی سپاه پاسداران استفاده کنیم./

کد خبر 894761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha