برنامه جامع عمرانی برای مساجد و بقاع متبرکه تدوین شود

حجت الاسلام نصیرالاسلامی با اشاره به کارهای خرد عمرانی که گاه در مساجد و بقاع صورت می گیرد، خواستار تدوین برنامه جامع عمرانی برای مساجد و بقاع متبرکه با هدف حفظ عمر این اماکن شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گلپایگان، حجت الاسلام «عباس نصیر الاسلامی» در جلسه مشترک هیات امنای شهرستان گلپایگان گفت: ۲۳۲ مسجد و حسینیه از شهرستان گلپایگان در سامانه جامع موقوفات کشور ثبت است و این شهرستان دارای ۴۰ امام زاده و بقاع متبرکه است.


مسئول اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان گلپایگان با بیان اینکه بیمه خادمان مساجد تا پایان سال ۹۷ پرداخت شده است، مطرح کرد: ۱۰۰ خادم مسجد و شش خادم امام زادگان شهرستان توسط این اداره بیمه شدند و از ابتدای سال جار ی تا کنون بیمه این خادمان را باید با نرخ آزاد و سه برابر سال گذشته پرداخت.


وی هیات امنای مساجد را به حفظ امانات و اموال مساجد و امام زاده ها توصیه کرد و افزود: اگر این مکان ها نیاز به باز سازی و تعمیرات دارند، انجام دهند  و برای کارگاه بازسازی تا سه نفر را بیمه کنند.


حجت الاسلام نصیر الاسلامی خواستار تهیه برنامه جامع عمرانی برای عمران و آبادانی مساجد و بقاع متبرکه شد و تاکید کرد: روحانی مسجد از اعضای هیات امنای مساجد است و لذا در کارهای فرهنگی و مدیرتی مسجد از روحانی کمک گرفته شود.

 

 مسئول اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان گلپایگان با یاد آوری اینکه برخی مساجد مانند مسجد جامع گلپایگان، مسجد حجت الاسلام دارای موقوفه هستند و مشکلی در تامین مالی آن ندارند، گفت: وظیفه هیات امنای مساجد، تامین منابع مالی از طرف خیران است و اگر دخل و خرج مسجد شفاف باشد، مردم در تامین هزینه ها مشارکت خواهند کرد.

 

به گزارش شبستان، همایش سراسری هیات امنا اماکن مذهبی با همکاری اداره اوقاف و امورخیریه و مرکز امور رسیدگی به امور مساجد در مسجد تاریخی آخوند «ملا زین العابدین گلپایگانی» مشهور به مسجد حجت الاسلام برگزار شد /

کد خبر 894114

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha