«محمد تقی امیدی ساکت»، در گفتوگو با خبرنگار شبستان در همدان گفت: اردوی راهیان نور فرهنگی برای ترویج ایثار و شهادت در جامعه است.
مسئول بسیج دانش آموزی استان همدان افزود: مقام معظم رهبری در خصوص اردوی راهیان نور میفرمایند: «آن کسانی که به سفرهای راهیان نور میروند و بر میگردند حتما باید چیزی به آنها اضافه شده باشد، باید بین آنها و حادثه دفاع مقدس یک پویند و ارتباط ناگسستنی به وجود آید».
وی با بیان اینکه نکته کلیدی در صحبت های مقام معظم رهبری در بحث اردو راهیان نور، «ایجاد زمینه برای زیارتی با معرفت» است گفت: «اردوی راهیان نور» و «نهضت خدمت رسانی به مردم نیازمند و محرومیت زدایی» از نکاتی که همواره رهبر معظم انقلاب به آن تأکید داشتهاند.
امیدی ساکت گفت: در همین راستا هر ساله بخش عظیمی از دانش آموزان سراسر کشور و به تبع استان همدان با همکاری آموزش و پرورش، برای بازدید از مناطق عملیاتی غرب و جنوب کشور در قالب اردوهای راهیان نور به این مناطق اعزام میشوند.
مسئول بسیج دانش آموزی سپاه انصارالحسین(ع) استان ابراز کرد: در همین راستا اعزام دانش آموزان استان به مناطق عملیاتی از آبان ماه سال جاری همزمان با هفته بسیج آغاز شده است و تا 10 روز دیگر ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه سهم استان همدان امسال اعزام 8 هزار دانش آموز به اردوی راهیان نور بوده است گفت: خوشبختانه این اردو در میان مدارس با استقبال بسیار خوبی روبرو است به گونهای که تا 21 بهمن ماه 8 هزار و 230 دانش آموز پایه متوسطه دوم برای بازدید به مناطق جنگی اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه در هر اعزام 8 دستگاه اتوبوس اعزام میشوند گفت: اعزام دانشآموزان به مناطق جنگی جنوب تا 2 مرحله دیگر ادامه دارد که با اتمام آن میتوان گفت حدود 8 هزار و 800 الی 9 هزار دانش آموز در سال جاری از مناطق عملیاتی غرب وجنوب بازدید می کنند.
مسئول بسیج دانش آموزی سپاه انصارالحسین(ع) استان عنوان کرد: امسال از مجموع 9 هزار دانش اموز اعزامی به مناطق جنگی، هزار و 500 نفر از آنان در قالب طرح «بهنام محمدی» به مناطق عملیاتی غرب کشور اعزام شدند.
امیدی ساکت با بیان اینکه 5 هزار دانش آموز به مناطق غرب و 3 هزار دانش آموز جهت بازدید به مناطق جنگی جنوب اعزام میشوند گفت: اردوهای جنوب 3 روزه بوده و دانش آموزان در آن از یادمان شلمچه، کربلای 4، فتح المبین، اروند کنار، والفجر 8 و ... بازدید دارند.
وی با اشاره به اینکه استان همدان آغاز گر اجرای طرحی به نام اردوی راهیان نور در سطح کشور بوده است گفت: از زمان اجرای این طرح که به اواخر دهه 60 و اوایل دهه 70 در استان باز میگردد، 3 میلیون دانش آموز برای بازدید از مناطق جنگی به غرب و جنوب کشور اعزام شدهاند.
امیدی ساکت ادامه داد: زمان تشکیل قرارگاه مرکزی اردوهای راهیان نور به سال 75 باز میگردد حال آنکه این طرح به قبل از این سال و اواخر دهه 60 در استان همدان باز میگردد که شهادت هزار و 76 دانش آموز در استان همدان و 36 هزار دانش آموز در کشور شاهدی بر این ادعا است.
وی با اینکه دانش آموزان قشر پویا و تأثیر گذار جامعه هستند گفت: حضور دانشآموزان در اردوهای راهیان نور وآشنایی آنها با ایثار و شهادت هم نوعان خود، میتواند در انتقال فرهنگ ناب جهاد و شهادت در آنها تأثیر گذار باشد.
مسئول بسیج دانش آموزی سپاه انصارالحسین(ع) استان با بیان اینکه اردو راهیان نور یک حرکتی عمومی است افزود: این اردوها در بخش دانش آموزی، دانشجویی، محلات، و خانوادهها در زمانهای مختلف سال برگزار میشود.
نظر شما