رویداد ملی فهما نوعی شبکه سازی اجتماعی است

مروارید با اشاره به اینکه ظرفیت کانون های فرهنگی و هنری مساجد به توسعه رویدادهای فرهنگی و هنری با نگاه اسلامی که برآمده از میراث دینی است کمک می کند، گفت: رویداد ملی فهما نوعی شبکه سازی اجتماعی است.

«جعفر مروارید» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد گفت:ظرفیت کانون های فرهنگی و هنری مساجد هم به توسعه رویدادهای فرهنگی و هنری با نگاه اسلامی که برآمده از میراث دینی است کمک می کند و هم یک بسیج عمومی است که این بسیج عمومی در فضای مساجد که بنیاد هویت زیست بوم شهری هستند می تواند سایر طبقات اجتماعی را حول محورهایی که کانون ها فعالیت می کنند متحد نماید.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی با بیان اینکه ظرفیت های فرهنگی و هنری مسجد یک مفهوم محوری در تمدن اسلامی و در مدل و سبک زندگی ایرانی اسلامی است، افزود: رویداد ملی فهما نوعی شبکه سازی اجتماعی هست و این شبکه سازی اجتماعی کمک می کند تا آن جمع هایی که قبلا به شکل حضوری داشته ایم اکنون با کمک فناوری های نوین توسعه چند ده برابری در فضای ایران پیدا کند.

 

وی با اشاره به اینکه امیدوارم بخش بین الملل هم فعال شود تا در فضای بین الملل هم این شبکه را داشته باشیم، ادامه داد:رویداد ملی فهما یک اتاق فکر و موتور محرک است که کانون ها هم از فعالیت های یکدیگر اطلاع پیدا می کنند و هم به رقابت مثبت بین آنها کمک می کند و هم خدمات کانون ها در معرض و دسترس عموم قرار می‌گیرد همچنین درگاهی است که نسبت به یک جهان بینی دینی آمار را ارائه می دهد.

 

مروارید اظهارداشت:تصور می کنم همانطور که کانون های مساجد تا کنون به نگاه زیباشناسانه و بهره گیری از ابزار هنری و فرهنگی مجهز بودند، در این رویداد جدید هم در واقع فضای رسانه مورد بهره برداری قرار می گیرد و تمرینی است تا در مراحل بعدی کانون های مساجد را به عنوان یک فرا شرکت ملی و بین المللی در فضای مجازی داشته باشیم.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی افزود:رویداد فهما از زاویه مدیریتی خیلی با اهمیت است چرا که این سامانه برای مدیران کانون ها یک داشبورد مدیریتی تهیه می کند تا هم تمامی فعالیت های کانون های مساجد را رصد کنند هم می تواند گزارش عملکرد ارائه کند وهم بر کانون ها نظارت داشته باشد.

 

مروارید افزود:از زاویه ای دیگر هم چون ایجاد رقابت می کند باعث انجام فعالیت های بیشتر در سطح کانون های مساجد می شود که این گام اول محسوب می گردد و بعد هم متناسب با نیازهای جامعه و تغییراتی که در موقعیت های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی جامعه رخ می دهد باید لیست برنامه ها را با توجه به زیست بوم هر منطقه تهیه کند.

 

وی اظهارداشت:اکنون پایه سامانه فهما بر اساس اقدامات مشترک و ۸ شاخصه تعیین شده که این از نظر مقایسه کار مطلوبی است و امیدوارم رشد پیدا کند و روزی برسد که تمام مساجد کشور یک کانون فرهنگی هنری داشته باشند.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی ادامه داد:رویداد فهما از یک طرف شبکه نظارتی بر عملکرد کانون های مساجد است و از طرفی دیگر هم می تواند مبتنی بر نیازهای جامعه برنامه ریزی و فعالیت های کانون های مساجد را هدایت کند و نتایج را هم رصد نمای

کد خبر 893182

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha