به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «علیرضا مهرجردی» شامگاه(۲۱ بهمن) در جشن ازدواج دانشجویی سیزدهمین کاروان مراسم ازدواج دانشجویی با اشاره به آیه شریفه «..و خلق لکم من انفسکم ازواجا لتسکنوا الیها» گفت: سوال مهمی که معمولا مطرح می شود این است که چرا به رغم آنچه در آیه شریفه ذکر شده، برخی ازدواج ها آرامش بخش نیست، مادامی که در فردیت خود مانده و به مهارت زوجیت دست نیابیم، هر چند سال هم که از عقد ازدواجمان گذشته باشد به آرامش نخواهیم رسید.
این کارشناس مسائل خانواده با بیان اینکه برای رسیدن به زوجیت، چگونگی شروع زندگی بسیار مهم است، اضافه کرد: برخی زندگی را با تفاهم(تشابه)، برخی با تعارض(ضدیت) و برخی با توافق شروع می کنند و تنها گروه سوم هستند که به زوجیت و آرامش می رسند.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت شناخت همسران از تفاوت های بنیادین یکدیگر در راستای تحقق زوجیت گفت: به عنوان مثال مهر و محبت مرد زمانی تمام و کمال ابراز می شود که او شاغل بوده و نان آور باشد.
مهرجردی با تاکید براینکه خانم ها باید از مادری کردن برای همسرانشان بپرهیزند، افزود: آنچه در بنیان روانی مرد، نقش اساسی دارد، اقتدار اوست که با مادری کردن زن برای او از بین می رود، خانم ها مشورت بدهند اما تصمیم نهایی را بر عهده مرد بگذارند.
این مدرس مباحث خانواده با اشاره به آیه شریفه «..الرجال قوّامون علی النساء»، تصریح کرد: مرد عامل قوام و ثبات خانواده است، خانم ها اگر با تحسین، تایید و اعتماد، به همسرشان ثابت کنند که وجودشان وابسته به وجود او است، مرد تمام هستی را به پایشان می ریزد.
وی با تاکید براینکه نباید بلافاصله پس از عقد شروع به تغییر و تربیت یکدیگر کنیم، خاطرنشان کرد: زن، گل است و گل با نوازش و رسیدگی رشد می کند نه با خشونت؛ سعی کنید همسرتان را همانطور که هست بپذیرید و تمجید کنید.
مهرجردی با اشاره به اهمیت توجه مرد به زن فارغ از مسائل معیشتی، ادامه داد: از بهترین راه حل های تعارض زوجین، شنیدن صحبت های خانم و درک او است نه راهکاردادن و بحث منطقی.
این مدرس خانواده به آقایان یادآور شد: اگر می خواهید لطافت زن را ببینید باید با او صمیمی شوید و هنگام صحبت با او با تمام وجود و حضور قلب همراهی اش کنید، موضع نگیرید، دنبال مقصر نگردید و به او حق بدهید.
نظر شما