قرآن محوری در دانشگاه‌ ها نیازمند عزم ملی است

امام جمعه موقت گچساران گفت: قرآن محوری در دانشگاه نیازمند یک عزم ملی است که باید با برنامه ریزی و سیاست گذاری اجرا شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت ‌الاسلام عبدالمجید کرمی، امام جمعه موقت گچساران امروز در مراسم افتتاح مسابقات قرآنی که در دانشگاه آزاد اسلامی گچساران برگزار شد، گفت: قرآن می تواند با همه ویژگی ها پاسخگوی نیازهای بشر باشد و در قرآن آیات الهی به گونه ای پیش بینی شده است که اگر روش مند استفاده شود اندیشمندان می توانند از قرآن بهره ببرند و در بررسی مسایل به پاسخ صحیح برسند.

 

حجت الاسلام کرمی افزود: قرآن کتابی است که خداوند برای هدفی خاص فرستاده است و با دقت در آیات قرآن و آیات سوره بقره در می یابیم که بزرگترین هدف قران هدایتگری است و قران هدایتگر رحمت و بشارت برای مسلمانان است.

 

وی با اشاره به اینکه قرآن برای هدایتگری نازل شده است، ابراز داشت: در جامعه معاصر مجهولات، مسائل و مشکلاتی است که نیازمند کمک گرفتن از قرآن است.

 

امام جمعه موقت گچساران به روش های پاسخگویی قرآن اشاره و عنوان کرد: روش های پاسخگویی را باید از خود قرآن استخراج کرد و استفاده از آیات به کمک تطبیق آیات، تفسیر موضوعی و تفسیر قرآنی به قرآن یکی از روش های پاسخگویی است.

 

حجت الاسلام کرمی، کلام معصوم را یکی دیگر از روش های پاسخگویی قرآن به مسایل جامعه معاصر دانست و بیان داشت: مهم ترین رسالت پیامبر اسلام تبیین قران بود و شیعیان افتخار دارند زمینه استفاده از کلام معصوم را در بهره مندی از قرآن تجربه کنند.


وی آشنایی با لغت و زبان نزول قرآن را یکی دیگر از روش های پاسخگویی قران به مسایل روز دانست و اظهار داشت: بسیاری از لغات قرآن امروز باید تحلیل شود و ادبیات عرب و زبان قرآن باید شناخته شود و توجه به زبان و لغت، روشی برای پاسخگویی قرآن به مسایل جامعه معاصر است.


این مقام دینی و علمی گچساران آگاهی از ساختار قرآن و بهره مندی از دانش ها و علوم روز را از دیگر روش های پاسخگویی قران به مسایل جهان روز خواند و خاطرنشان کرد: قرآن توان پاسخگویی به همه مسایل را دارد؛ اما تنها با روش مندی می توان از غنای علمی آن بهر مند شد و به پاسخ سوالات رسید.

 

حجت الاسلام کرمی اظهار کرد: دانشجویان این واحد دانشگاهی با حضور پر شور خود در این دوره از مسابقات در بخش شفاهی و کتبی علاقه خود را به قرآن کریم و اهل بیت (ع) ابراز کردند.

 

وی تصریح کرد: حدود 2 هزار نفر از دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی گچساران در این مسابقات ثبت ‌نام کردند که این نشان از اقبال عمومی قشر جوان و تحصیل‌کرده به ساحت مقدس قرآن مبین دارد.

 

رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی گچساران با اشاره به ضرورت رشد و گسترش مسابقات قرآنی در سطح دانشگاهی، ابراز داشت: با توجه به کمرنگ بودن مباحث قرآنی در دانشگاه ‌ها، برگزاری مسابقات قرآن برای دانشجویان بسیار مؤثر و دارای اهمیت فراوانی است.

 

حجت الاسلام کرمی با بیان اینکه برگزاری این مسابقات سبب تقویت انگیزه دانشجویان و گسترش بیشتر فرهنگ قرآنی در سطح دانشگاه‌ ها می ‌شود، ابراز داشت: این مسابقات در ارتقای روحیه معنوی و گرایش به سمت مباحث قرآنی از قبیل حفظ و قرائت قرآن جوانان دانشجو و اساتید نقش بسزایی دارد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 89279

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha