امام سجاد(ع) پیامی روشن، مستند و گویا را از عاشورا به مردم انتقال داد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با تشریح شخصیت والای امام سجاد (ع)، گفت: امام سجاد(ع) پیامی روشن، مستند و گویا را از واقعه کربلا به مردم انتقال داد.

حجت الاسلام محمد آفتابی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با تشریح شخصیت والای امام سجاد (ع)، ‌به خبرنگار شبستان گفت: شخصیت این بزرگوار در دو بخش، یکی در واقعه عظیم کربلا و در بخش دیگر بعد رسالتی این بزرگوار قابل بحث است.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، اظهار داشت: امام سجاد (ع) بنا بر تدبیر و حکمت الهی در واقعه کربلا در بستر بیماری بود و ایشان با شنیدن ندای یاری‌طلبی امام حسین(ع) برای شرکت در میدان جنگ و مبارزه آماده شدند ولی اباعبدالله‌الحسین(ع) برای تداوم امامت از شرکت ایشان در صحنه جنگ و نبرد جلوگیری کردند.


وی تصریح کرد: اگر پیام رسانی و افشاگری امام سجاد (ع) و حضرت زینب (س) نبود، واقعه کربلا بی‌شک در خود کربلا مدفون می‌شد و این تقدیر و حکمت الهی بود که چنین سفیران توانایی از واقعه کربلا باقی بمانند تا برای همیشه فرهنگ عاشورایی و حسینی و اهداف این قیام برای جهانیان زنده باشد.


حجت الاسلام آفتابی، اضافه کرد: امام سجاد (ع) با ادبیات، بیان و موضع گیری‌های مدبرانه خود با توجه به شرایط حکومتی و تدبر‌های الهی توانست پیامی روشن، مستند و گویا را از واقعه کربلا به مردم انتقال بدهد.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به برخورد قاطع امام سجاد(ع) با عبیدالله بن زیاد، اظهارداشت: امام سجاد(ع) به ارائه آرمان‌های اسلام و اهل‌بیت(ع) پرداختند و حق‌طلبی را منشأ اقدامات خود قرار دادند.

 

وی عنوان کرد: خطابه‌های آتشین امام سجاد(ع) وجدان‌های به خواب رفته صاحبان ظلم و جور را نسبت به شدت جنایتی که مرتکب شده بودند، بیدار و فاجعه شهادت امام حسین(ع) و اهل بیت را به اهل کوفه گوشزد کرد.


حجت الاسلام آفتابی، افزود: امام چهارم (ع) در پاسداری از اهداف عاشورا هر جا که احساس می کرد دشمن می خواهد قیام کربلا را زیر سؤال برده و آن حماسه تاریخی را پوچ و باطل جلوه دهد، در مقام دفاع برآمده و با پاسخ های کوبنده با نقشه های شیطانی آنان به ستیز بر می خواست که بارزترین نمونه های آن در مجلس عبیدالله بن زیاد و یزید بن معاویه به چشم می خورد.


وی با بیان اینکه امام سجاد(ع) از راه دعاهای فراوان به تعلیم مسائل دینی و تبلیغ رسالت خود پرداخت، یادآور شد: کتاب صحیفه سجادیه پیشوای چهارم شیعیان، مجموعه ادعیه‌های این امام بزرگوار را دربر می‌گیرد و معارف دینی را در بین مردم گسترش می‌دهد و مردم با توجه به این دعاها از انحطاط اخلاقی و رفتاری دور می‌شوند.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از دیگر یادگار‌های به جای مانده از آن حضرت می‌توان به رسالت الحقوق ایشان اشاره کرد که در بر دارنده تمام حقوق مادی، معنوی، فردی و اخلاقی هر یک از افراد جامعه را در خود جای داده که برای به دست آوردن کلید واژه‌های حقوق اسلامی هیچ منبع دیگری جز رسالت الحقوق آن حضرت کامل نیست.
 

پایان پیام/

کد خبر 89248

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha