به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود، «حسین نحوی نژاد» امروز(یک شنبه،۲۰ بهمن) در افتتاح پایگاه خدمات اجتماعی انزلی محله شهرستان لنگرود در نهمین روز از ایام الله دهه مبارک فجر، ضمن تبریک چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: پایگاه های خدمات اجتماعی در خدمت شناسایی، مداخله بههنگام و ارجاع مناسب هستند.
مدیرکل بهزیستی گیلان با بیان اینکه پایگاه خدمات اجتماعی انزلی محله لنگرود چهارمین پایگاه خدمات اجتماعی در استان و اولین پایگاه در خارج استان است، افزود: استمرار و تلاش رییس بهزیستی شهرستان در پیگیری و افتتاح پایگاه خدمات اجتماعی ستودنی است و پایگاه بعدی نیز به زودی در همین شهرستان افتتاح خواهد شد.
وی با بیان اینکه پدیده مهاجرت با فرهنگ ها، باور ها، سکونت گاه های غیر رسمی و ... رشد آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد، تصریح کرد: پایگاه خدمات اجتماعی با هدف توانمندسازی ساکنین سکونتگاههای غیر رسمی، کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در این مناطق با استفاده از الگوهای اجتماع محور است.
نحوی نژاد ادامه داد: گیلان در مسیر نزولی آسیب های اجتماعی در حرکت است و در سالهای آتی قادر خواهیم بود که جلوی رشد آسیب های اجتماعی را بگیریم.
*كاهش آسیب های اجتماعی، یكی از راه های دستیابی به جامعه امن و سالم
«سیروس شفقی» نیز در این مراسم با بیان اینکه پایگاه خدمات اجتماعی با هدف کاهش آسیب های اجتماعی با مشارکت مردم است، گفت: دستيابي به جامعه اي امن و سالم، در گرو پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي است.
فرماندار لنگرود كاهش آسیب های اجتماعی را یكی از راه های دستیابی به جامعه امن و سالم دانست و خواستار افزایش خدمات اجتماعی در محلات شهرستان شد.
*۱۰درصد از پرونده های مداخله اورژانس اجتماعی در ۹ ماهه امسال مربوط به منطقه انزلی محله است
«پیمان محمدی پور» نیز در این مراسم با بیان اینکه اورژانس اجتماعی در شهرستان لنگرود از سال ۹۶ افتتاح شد، گفت: بعد از دو سال و اندی از افتتاح اورژانس اجتماعی در شهرستان، عزم مسئولان شهرستانی و بهزیستی استان در تکمیل این چرخه بر آن شد که اولین پایگاه خدمات اجتماعی خارج از استان در شهرستان لنگرود افتتاح شود.
رییس اداره بهزیستی لنگرود، تصربح کرد: انزلی محله ۶ هزار نفر جمعیت با ۲ هزار و ۲۰۰ خانواده است که پایش اورژانس اجتماعی نشانمی دهد ۱۰درصد از پرونده های مداخله اورژانس اجتماعی در ۹ماهه امسال مربوط به منطقه انزلی محله است.
وی ادامه داد: شناسایی مسائل و مشکلات گروه های هدف، آشنایی گروه های هدف با منابع موجود و ارجاع به مراکز ذیر ربط، آگاه سازی گروه های هدف در جهت شناخت نیازها و مشکلات و تلاش در جهت رفع آن، گسترش روحیه خودباوری و خوداتکایی، فراهم کردن محیط زندگی سالم و تلاش در جهت افزایش و توانمندی افراد منطقه از جمله اهداف اختصاصی پایگاه های خدمات اجتماعی است.
نظر شما