به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام «یدالله وحدانی نیا» امروز (20 بهمن) در ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرائم و تخلفات انتخاباتی خراسان جنوبی اظهار کرد: بر اساس تصمیم شورای عالی امنیت ملی در دوازدهم بهمنماه فهرست بایدها و نبایدهای انتخاباتی به دادستانهای خراسانجنوبی ابلاغ شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ضریب نفوذ و بهره گیری از فضای مجازی فرصت مناسبی برای انتخابات است، گفت: البته فضای مجازی مخاطراتی هم دارد که به همین دلیل باید بیشتر رصد و پایش شود.
حجت الاسلام وحدانی نیا با تاکید بر اینکه پایش مستمر فضای مجازی نیازمند هماهنگی و همکاری تمام دستگاه های اجرایی ذیربط است، بیان کرد: پایش و نظارت بر فضای مجازی با هدف حفاظت از حقوق کاندیداها، جلوگیری از شایعهپراکنی، پیشگیری از اطلاعات کذب و حراست از حق عموم مردم جامعه انجام می شود.
وی به برخی از کانال ها تلگرامی و نحوه عضوگیری آن اشاره و تصریح کرد: در این راستا پیامهایی برای افراد در فضای مجازی ارسال میشود که فلان تعداد نفر را در یک گروه تبلیغکننده کاندیدا عضو کنید تا مبلغی به حساب شما واریز شود که دادستان مرکز استان از طریق پلیس فتا به این موضوع ورود پیدا کرده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسانجنوبی افزود: براساس پیگیریهای پلیس فتا مشخص شده که اصلا چنین تراکنشی از چنین شماره حسابی اعلامی صورت نگرفته بنابراین ممکن است پشت چنین تبلیغاتی رباتها و یا سایر اهداف دیگر نهفته باشد و باید شهروندان مراقبت های لازم را داشته باشند.
«علیرضا آیینه دار» مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی هم اظهار کرد: تاکنون روند رو به رشد پیرامون مشارکت مردم خراسان جنوبی در انتخابات داریم و جزو استان های اول کشور در میزان مشارکت مردمی در انتخابات هستیم.
وی گفت: مردم در حوزه شهرستان ها از منابع سایت های خبری و شبکه های اجتماعی داخلی و صدا و سیما موارد مربوط به انتخابات را رصد می کنند.
آیینه دار با اشاره به نظرسنجی های صدا و سیما در سطح استان خراسان جنوبی، ادامه داد: براساس این نظرسنجی ها میانگین اعتماد مردم استان به سلامت انتخابات بالا است و رجوع مردم به لیست جریانات سیاسی و یا کاندیدهای معرفی شده کمتر است و تاثیری در انتخاب مردم ندارد.
گفتنی است تاکنون برگزاری مهمانی در یک رستوان توسط یک کاندیدا و بیان اهداف انتخاباتی و تبلیغات زودهنگام در فضای مجازی، جلسات با متنفذین یک شهر برای جلب آرای انتخاباتی و ارتباط با برخی بزرگان با هدف انتخاباتی از تخلفات برخی نامزدهای احتمالی در حوزههای انتخابی خراسان جنوبی بوده که در این ستاد برای رسیدگی و پیگیری مطرح شد.
نظر شما