به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست رسانه ای فیلم «تعارض» در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر عصر امروز با حضور عوامل فیلم در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
در این نشست، محمدرضا لطفی کارگردان با اشاره به این که از روزنامه نگاری پا به عرصه فیلم سازی گذاشته، گفت: تلاش اهالی رسانه در جشنواره فیلم فجر چنان که باید دیده نمی شود.
وی درباره حضور «تعارض» در بخش نگاه نو جشنواره فیلم فجر گفت: برخی فکر می کنند از آن جا که تعارض دومین فیلم بلند من است، برای حضور در میان فیلم های اول جشنواره، روابط ویژه ای داشته ایم در حالی این گونه نیست. وقتی برای فیلم «روایت ناپدید شدن مریم» درخواست پروانه نمایش دادم، آن را در زمره آثار ویدئویی در نظر گرفتند، به همین خاطر «تعارض» نخستین فیلم بلند سینمایی من به حساب می آید.
این کارگردان افزود: پروانه نمایش فیلم های بلند در قالب سینمایی و ویدئویی، ابهامات خاص خود را دارد که باید روزی حل شود.
لطفی در همین زمینه با انتقاد از عدم داوری فیلم های نگاه نو در بخش های مختلف جشنواره گفت: من در این دوره از جشنواره به عنوان کارگردان فیلم اولی حضور دارم در حالی که عوامل فیلم هر کدام در چندین اثر حضور داشته اند. عدم داوری این بخش ها منصفانه نیست.
وی درباره نمایش «تعارض» به صورت سیاه و سفید، گفت: این نکته را باید در رابطه معنا با فرم فیلم معنا کرد. وقتی شخصیت فیلم من در تلاش بی حاصل برای دیده شدن شدن است، نمی توان این وضعیت را رنگی نشان داد.
این کارگردان در پاسخ پرسشی درباره طولانی بودن فیلم گفت: به نظرم ساختارهایی چون اینستاگرام، ما را به دیدن فیلم هایی با ریتم تند عادت داده است؛ تا ان جا که دیگر تاب تماشای فیلم های با ریتم کند را نداریم.
لطفی همچنین درباره مخاطبان «تعارض» گفت: فیلم سازانی هستند که به دنبال مخاطب می دوند و براساس سلیقه عمومی فیلم می سازند اما من می خواهم آثارم جریان ساز باشد و مخاطب را به خود بخواند.
نظر شما