برنامه های ترویج کتابخوانی از جمله سیاست های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است

حیدری گفت: برنامه های ترویج کتابخوانی از جمله سیاست های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و از اولویت های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «ابراهیم حیدری»، امروز (شنبه 19 بهمن) در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب و همچنین معرفی ششمین پایتخت کتاب ایران که در سازمان همایش های بین المللی مرکز اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار شد، گفت: برنامه های ترویج کتابخوانی از جمله سیاست های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و از اولویت های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: ششمین سال آن در حال برگزاری است فراخوان آن در مردادماه اعلام شد و بعد از اعلام فراخوان و برگزاری کارگاه های مختلف، یک هزار و 419 روستا برنامه و فعالیت ها به دبیرخانه ارسال کردند.

وی با اشاره به اینکه 67 روستا به نیمه نهایی رسیدند و 10 روستا به مرحله تقدیر رسیدند، یادآور شد: 168 شهر به دبیرخانه ارسال کردند پس از داوری پنج شهر به فینال رسیدند که یک شهر به عنوان پایتخت کتاب معرفی می شود.

حیدری با اشاره به اینکه با توجه به برگزاری پنج دوره این برنامه ها، برنامه ها را مورد ارزیابی قرار دادیم و در مجموع بیش از 6 هزار و 300 روستا در ادوار مختلف در این جشنواره شرکت کردند، اظهار کرد: تعداد شهرهای حاضر در این جشنواره از 60 مرحله اول به حدود 170 شهر رسید.

وی با تاکید بر اینکه هویت فرهنگی و کتابخوانی در ذات ایرانی است، اضافه کرئ: در حوزه مدیریت هزینه ها چابک ترین و چالاک ترین را شاهد بودیم که بودجه 250 میلیونی این برنامه بعد از 6 دوره 20 درصد کاهش یافته است و اعتقاد داریم باید از ظرفیت موجود سایر سازمان ها استفاده کنیم تا برنامه با حداقل هزینه اجرا شود.

حیدری افزود: تشکیل شبکه های کتابخوانی در بخش های مختلف جامعه، گسترش فعالیت های داوطلبانه، رشد برنامه های مشارکتی و رشد و همچنین تعالی ایده های خلاقانه در کشور از اهداف این جشنواره است.

بر اساس این گزارش در ادامه، «علیرضا مختارپور»، دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور هم در این مراسم گفت: تاثیری که در پنج سال گذشته رخ داده این بوده که در سال های قبل بیشتر بر شهرها توجه می شد اما شهرها صرف نظر از اینکه انتخاب بشوند یا خیر، کارها به شکل عملی شکل می گرفت.

کد خبر 891518

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha