به گزارش خبرگزاری شبستان: «محمدطیب صحرایی» با اشاره به همراهی 3300 مدرسه و مسجد در این طرح اظهار کرد: بنای گردهمایی نسل سلیمانیها که فردا "چهارشنبه" برگزار میشود، خودجوش است، نقطه قوت نسل سلیمانیها به جوشش درونی فضای دانشآموزی و تعلیم و تربیت کشور مربوط است.
مدیرعامل مجتمع فرهنگی ـ آموزشی امام صادق(ع) با اشاره به طرح شهید بهنام محمدی افزود: شهید بهنام محمدی الگوی بسیار زیبا برای دانشآموزان کشور است، او دانشآموزی کم سن بود که در اوایل جنگ تحمیلی به شهادت رسید.
صحرایی گفت: طرح شهید بهنام محمدی بر سه رکن تربیتی شامل خانوادهها، مدارس و مساجد استوار است و این سه بخش با یکدیگر همکاری میکنند یعنی مربیان مساجد در مدارس نزدیک مسجد فعالیتهایی را انجام میدهند؛ طرح شهید بهنام محمدی در 3300 مدرسه کشور فعال است و 10 هزار مربی خواهر و برادر مدارس اطراف، مساجد خود را تحت پوشش قرار میدهند.
مسئول طرح شهید بهنام محمدی بیانکرد: تمرکز این طرح در مدارس متوسطه اول است و البته تداوم آن در مدارس متوسطه دوم اتفاق میافتد؛ تلاش برای اهل فکرتر شدن دانشآموزان، تلاش برای دینمدارتر شدن، تلاش برای کارآمدتر و توانمندتر شدن دانشآموزان و به دست آوردن روحیه جهادی و مسئولیت پذیری، تلاش برای انقلابی و آگاهتر شدن دانشآموزان و تلاش برای اینکه دانشآموزان، بلند همت و دارای نگاه تمدنی باشند از اهداف این طرح است.
محمد باجلان معاون فضای مجازی سازمان بسیج دانشآموزی کشور نیز با اشاره به اینکه بعد از شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، پویش «من سلیمانیام» راهاندازی شد، گفت: دانشآموزان 7 هزار عکس و 200 هزار دلنوشته برای این پویش ارسال کردند و همچنین 300 هزار دانشآموز طومار امضا کردند البته این پویش تا 22 بهمن ادامه دارد و این عدد به مراتب بالاتر میرود.
وی افزود: آثار دانشآموزان در سازمان بسیج دانشآموزی بررسی شده و به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهد شد.
منبع: خبرگزاری
نظر شما