به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، امام جمعه ابهر ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه این هفته شهر ابهر با سفارش خود و دیگر نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، بخشی دیگر از نامه 31 نهج البلاغه به امام حسن مجتبی(ع) را با مضمون صبر تشریح کرد.
حجتالاسلام جعفر رحیمی در ادامه به فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی 22 بهمن اشاره و تصریح کرد: شرایط داخلى و خارجى، اهمیت حضور مردم را در راهپیمایى ۲۲ بهمن صدچندان کرده است.
وی با بیان اینکه اگر تا دیروز حضور ملت ما براى دلگرمى ملت فلسطین و لبنان بود، امروز چشم ملتهاى یمن، عراق، سوریه، مصر، لیبى، تونس، بحرین و... به ماست، افزود: ۲۲ بهمن براى آنها بزرگترین سرمایه معنوى است.
خطیب نماز جمعه شهر ابهر ادامه داد: ما هر سال در چنین مناسبتهایى شاهد خط و نشان کشیدنهاى دشمنان اسلام و کشورهاى غربى هستیم، در شرایط فعلى با توجه به توطئههاى متعدد دشمنان انقلاب اسلامى، نیاز به وحدت ملى و حرکت در مسیر انسجام و یکپارچگى بیشتر از گذشته احساس مىشود.
وی تاکید کرد: در راستاى حفظ منافع ملى باید دیدگاههاى جناحى و گروهى کنار گذاشته شود، چرا که ۲۲ بهمن یک روز ملى و جشن ملى است و آحاد ملت باید وحدتى را که در آستانه پیروزى انقلاب اسلامى داشتند به منصه ظهور بگذارند.
رحیمی افزود: ملت ما با گذشت 41سال از پیروزى انقلاب اسلامى بدون ترس و توجه به توطئههاى دشمنان خارجى نشان مىدهند که از آرمانهاى انقلاب و اسلام کوتاه نخواهند آمد و مردم با حضور خود در این راهپیمایىها نشان مىدهند به اصول، آرمانها و اهداف انقلاب اسلامى پاىبند هستند.
امام جمعه ابهر به سالگرد صدور بیانیه گام دوم انقلاب توسط رهبر عزیز و فرزانه اشاره و تصریح کرد: امروز در حالی اولین «دههی فجرِ دههی پنجم انقلاب» را جشن میگیریم که بحمدالله نقشه راه بیانیه گام دوم، پیش روی ماست و رهبر فاطمی ما، آرمان بزرگ انقلاب را «ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنافداه)» با طی سه مرحله «خودسازی»، «جامعهپردازی» و «تمدنسازی» ترسیم کردهاند.
همچنین امام جمعه قیدار در خطبههای نماز جمعه این هفته با اشاره به در پیش بودن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران اظهار کرد: کارآمدی به عنوان یکی از مهمترین مطلوبها، مورد توجه همه نظامهای سیاسی است، در واقع، چون هر نظامی ناچار از اندیشیدن برای حفظ، تداوم و بقای خود است لازمه حفظ و تداوم و بقای خود را در رضایت شهروندانش میداند و رضایت در سایه کارآمدی به وجود میآید، سپس کارآمدی بقا را تضمین میکند، بنابراین کارآمدی از جمله مهمترین ملاکهای ارزیابی حکومتها است.
حجتالاسلام علی موسوی افزود: از جمله خطوط تخریبی دشمن در عملیات روانی علیه انقلاب اسلامی، زیرسؤال بردن کارآمدی نظام جمهوری اسلامی است تا از این طریق، در مردم ایجاد نارضایتی کند.
وی با تاکید بر کسب تجارب گرانقیمت طی سالهای بعد از پیروزی انقلاب گفت: ما در این مدت تجربه کردیم که فقط روحیه انقلابى، رمز پیشرفت کشور است هر جا انقلابی بودیم و جهادی و روی ریل حرکت کردیم، پیشرفت کردیم و معجره گونه نتیجه گرفتیم و هر جا از انقلابی گری و حرکت جهادی غفلت کردیم عقب ماندیم.
نظر شما