به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان جنوبی، «سید جواد حسینی» عصر امروز (16 بهمن) در نشست مشترک شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با مدیران مدارس استثنایی استان اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی 110 هزار مدرسه در کشور احداث شده و به بهره برداری رسیده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش نسبت به تخصیص مبلغ 80 میلیون تومان برای تجهیز 12 مرکز اختلالات یادگیری استان خراسان جنوبی قول مساعد داد و افزود: تهیهی بستهی توانمندسازی نیروی انسانی در آموزش و پرورش استثنایی در دستور کار داریم و این طرح به منظور توانمند سازی، نرم سازی، استاندارد سازی و اداری معیشتی معلمین و کارکنان مدارس و مراکز استثنایی طراحی و تدوین شده است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور تأکید کرد: هزینه آموزش و پرورش کودکان با نیازهای ویژه 5 برابر سایر دانش آموزان است.
حسینی از اجرای طرح جمع آوری ایده های مطلوب در آموزش و پرورش استثنایی کشور خبر داد و گفت: اجرای طرح جام در مدارس استان به ویژه مناطق دور دست کمک شایانی به فرایند تعلیم و تربیت و برقراری عدالت آموزشی می کند.
وی با بیان اینکه باید شوق مشارکت در برنامه های آموزش و پرورش را در دل مدیران دستگاه های اجرایی ایجاد کنیم، افزود: این موضوع مهم میسر نمی شود مگر این که مدیران دستگاه های اجرایی مسائل آموزش و پرورش را مسائل خود دانسته و با دید سرمایه گذاری در فرایند تعلیم و تربیت مشارکت نمایند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور مداخله به هنگام را زمینه ساز کاهش معلولیت ها دانست و عنوان کرد: توجه به کارگاه های فنی مهارتی، سالن های وزرشی درون مدرسه ای ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه و توانمند سازی نیروی انسانی ضروری است.
وی در پایان بر تلفیق بازی و آموزش تأکید کرد و ادامه داد: باید کلاس های مدارس با هدف تلفیق این دو امر مهم طراحی شوند.
نظر شما