توجه اسلام به اقتصاد و تقویت پایه‌های تولید/ اراده جدی برای توسعه ملی اقتصاد را مقاوم می‌کند

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به اینکه اسلام به اقتصاد جامعه که به تقویت پایه‌های تولید منجر می‌شود توجه دارد، گفت: یکی از مواردی که اقتصاد را می‌تواند مقاوم کند، داشتن اراده جدی برای توسعه ملی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، آیت‌الله «رسول فلاحتی» عصر امروز (چهارشنبه، ۱۶ بهمن) در همایش ملی تحقق اقتصاد مقاومتی در گیلان که دانشگاه پیام نور رشت برگزار شد، گفت: توجه به بنیان‌های اقتصادی، حمایت از تولیدکننده در داخل و صیانت و توسعه اقتصادی از بیرون، می‌تواند در تقویم اقتصاد کشور کمک کند.

 

نماینده ولی‌فقیه در گیلان با اشاره به راهکارهای تقویت بنیان اقتصادی جامعه از دیدگاه اسلام، تصریح کرد: نظام توحیدی همان طور که به بخش‌های عقیدتی جامعه توجه دارد به همان میزان به بخش اقتصادی توجه می‌کند.

 

وی با اشاره به ریشه‌ها و شریان اقتصادی جامعه و حرام بودن ربا در اقتصادی جامعه، تاکید کرد: اسلام به اقتصاد جامعه که به تقویت پایه‌های تولید منجر می‌شود توجه داشته است.

 

آیت‌الله فلاحتی خاطرنشان کرد: تمدن‌سازی اسلامی در صورتی می‌تواند به اهداف برسد که به همان میزان به پایه‌های اعتقادی توجه می‌شود به پایه‌های اقتصادی توجه شود.

 

امام جمعه رشت، انفاق را توجه به پایه‌های اقتصادی و شریان مادی انسان‌ها دانست و بیان کرد: انفاق در اسلام به معنای آن است که توحید در کنار تولید قرار دارد.

 

وی با تاکید براینکه اقتصاد کشور نیازمند تقویت و آسیب زدایی از درون و همچنین صیانت و توسعه میدانی از بیرون است، خاطرنشان کرد: در اجرای اقتصاد مقاومتی باید کسانی به کارگیری شوند که اراده برای توسعه اقتصادی جامعه داشته باشند.

 

آیت‌الله فلاحتی به توجه ایرانی‌ها به زیربناهای جامعه در طول تاریخ اشاره کرد و گفت: یکی از مواردی که اقتصاد را می‌تواند مقاوم کند، داشتن اراده جدی برای توسعه ملی است.

 

نماینده ولی فقیه در گیلان بر از بین بردن فاصله بین تولید و مردم تاکید کرد و یادآور شد: وجود کاغذبازی در اداره ها سبب ایجاد فاصله بین تولید و مردم شده است.

 

وی با بیان اینکه در مقام سازی اقتصاد باید تولیدکننده را تقویت کرد، افزود: در گیلان ده ها نمونه را سراغ دارم نه تنها مانعی را برنداشتند بلکه مانع ایجاد تولید شدند.

 

آیت‌الله فلاحتی بازاریابی را یکی از گزینه‌های توسعه اقتصادی در عرصه میدانی دانست و گفت: سطح روابط اقتصادی ما با کشورهای همسایه بسیار پایین است و می‌طلبد در این زمینه تلاش بیشتری انجام شود.

 

نماینده ولی‌فقیه در گیلان با اشاره به اینکه کشورهای آسیای میانه تشنه برقراری روابط اقتصادی با ایران هستند، بیان کرد: امروزه مشاهده می‌کنیم که برخی به دنبال دست نیاز دراز کردن به طرف اروپا هستند.

 

وی با بیان اینکه کالای تولید داخلی می‌تواند فقدان کالای وارداتی را جبران کند، تصریح کرد: خوشبختانه در عصر حاضر کالاهای استراتژیک خوبی در کشور وجود دارد.

 

آیت‌الله فلاحتی اذعان کرد: پایه‌های اقتصادی جامعه در صورتی مقاوم‌سازی می‌شود که عرصه‌های جدیدی در بخش بین‌المللی ایجاد کنیم.

کد خبر 890471

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha