پروژه‌های جنگل کاری در اشتغال و معیشت روستائیان نقش مهمی دارد

علی قادری گفت: پروژه های جنگل کاری زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم  روستائیان را فراهم کرده است.

«علی قادری» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، گفت: با توجه به اهمیت منابع طبیعی و سیاست‌ های این اداره‌ کل، حفظ، احیاء و توسعه این منابع خدادادی در دستور کار اداره‌ جنگل داری و جنگل کاری قرار دارد.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان بیان داشت: امروزه نقش مهم و حیاتی جنگل‌ها و درختان در کنترل روان آب ها، تغذیه سفره های آب زیر زمینی، حفظ و تشکیل خاک، تولید اکسیژن، پناهگاه حیات وحش و تولید علوفه بر کسی پوشیده نیست.

وی اضافه کرد: جنگل با افزايش رطوبت هوا و جذب باران، نفوذ آب در خاك و انجام نقش مادر برای چشمه‌ها و رودخانه‌ها و نیز استفاده درختان از آب‌های زير زمينی، نقش مهمی در ساماندهی گردش آب در طبیعت بازی می كند و رشد درختان‌ در دامنه‌ها سبب‌ افزايش‌ پايداری‌ خاك‌ می شود.

قادری با اشاره به این که با اجرای پروژه‌ های جنگل کاری و حفر چاله بر روی خاک، شرایط لازم برای ذخیره و جذب حداکثر رطوبت حاصل می شود، افزود: پروژه جنگل کاری محور بهادر آباد حوزه سیل بند شرق رودبار جنوب در سطح 600 هکتار علاوه بر این که نقش مهمی در بیابان زدایی داشته و با حفر 60 هزار چاله طی بارندگی اخیر، حدود 60 هزار متر مکعب از نزولات آسمانی را به سفره های زیر زمینی نیز تزریق کرده است. 

معاون فنی اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان اظهار داشت: این پروژه با اعتبار 2 میلیارد و 648 میلیون تومان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی سال 1398 که با 100 درصد پیشرفت فیزیکی به اتمام رسیده و زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم  بیش از 30 نفر را فراهم کرده است.

وی در پایان عنوان داشت: در اجرای پروژه‌های جنگل کاری علاوه بر توجه به کاشت گونه‌های بومی، رسیدن به اهداف بیولوژیکی پروژه‌های جنگل کاری، وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم محلی نیز مد نظر قرار گرفته شده است.

کد خبر 890021

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha