تشریح جزئیات بودجه سال آینده شهرداری تهران در حوزه شهرسازی

سالاری با تشریح جزئیات بودجه سال آینده شهرداری تهران در حوزه شهرسازی، گفت: برای اولین بار به جای آنکه به سمت پروژه های عمرانی بزرگ مقیاس برود به سمت پروژه های کوچک مقیاس محلی و مبتنی بر نیاز واقعی شهر و به درون محلات می رود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «محمد سالاری» در نشست خبری امروز سه شنبه 15 بهمن در خصوص شبهات پیش آمده در نظام پرداخت و مزایا و کمک مالی شهرداری به زیرمجموعه ها و سازمان های آن توضیح داد.

 

رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران افزود: 43 شرکت در شهرداری تهران وجود دارد که هنوز هم از کمک های مالی شهرداری استفاده می کند. شرکت هایی مانند برج میلاد، شهروند و سازمان مشارکت های سرمایه گذاری شهر تهران از جمله سازمان های زیرمجموعه شهرداری تهران زیان ده هستند و باید برای آنها فکری کرد.

 

سالاری با اشاره به 710 میلیارد تومان درآمدهای شهرسازی شامل زیربنا و هزار میلیارد تومان در بخش هزینه، گفت: عوارض حذف پارکینگ 180 میلیارد تومان و تراکم مجاز شش هزار و 900 میلیارد تومان اعلام شده است.

 

وی در ادامه با اشاره به جزئیات بودجه سال آینده شهرداری تهران در حوزه شهرسازی، تاکید کرد: برای اولین بار به جای آنکه به سمت پروژه های عمرانی بزرگ مقیاس برود به سمت پروژه های کوچک مقیاس محلی و مبتنی بر نیاز واقعی شهر و به درون محلات می رود.

 

سالاری افزود: سند توسعه 180 محله غیر برخوردار و کم برخوردار شهر احصا شده است و دو هزار میلیارد تومان بودجه به پروژه های محلی تخصیص یافته است که باعث ایجاد رضایت مندی شهروندان خواهد شد.

 

عضو شورای شهر تهران توجه به میدان گاه ها و پلازاهای شهری را از دیگر برنامه های بودجه سال 99 عنوان کرد و گفت: 15 پروژه مهم در بازآفرینی شهری داریم و پنج پلازای شهری نیز ساخته خواهد شد.

 

سالاری با اشاره به اختصاص 400 میلیارد تومان برای مناسب سازی فضاهای عمومی و پیاده راه ها گفت: 500 میلیارد تومان نیز به توسعه بوستان ها از جمله فاز 2 بوستان ولایت، بوستان ایرانیان، بوستان گل ها و بوستان چهار باغ اختصاص یافته است.

 

وی با اشاره به اختصاص 200 میلیارد تومان برای تملک باغات موجود در بافت فرسوده گفت: تاب آوری و مدیریت بحران بخش دیگری است که در بودجه 99 به آن به صورت ویژه توجه شده است و اعتباری بالغ بر هزار و 76 میلیارد تومان اختصاص یافته است.

 

سالاری با اشاره به تصویب لایحه عوارض طی هفته جاری گفت: رویکرد ما در تدوین لایحه و اصلاحات انجام شده انضباط بخشی به فرآیند اخذ عوارض و شفافیت آن بود.

 

وی با اشاره به برنامه شورای شهر برای حذف امضاهای طلایی گفت: فساد و رانت ناشی از امضاهای طلایی در شهرداری تهران وجود داشت که شورای شهر با مجموعه ای از طرح ها نظیر انتشار عمومی پرونده ها و محدود کردن اختیارات شوراهای معماری امضاهای طلایی را حذف کرد.

 

سالاری در ادامه در خصوص برگزاری جلسات محفلی با حضور برخی از مدیران وزارت راه و شهرسازی گفت: وزارت شهرسازی حق ندارد جلسه برگزار کند و بگوید در پلاسکو پارکینگ احداث نشود.

 

رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با بیان اینکه اولی ترین نهاد  برای احداث پارکینگ بنیاد مستضعفان است، خاطرنشان کرد: اموال بنیاد مستضعفان متعلق به آحاد مردم است و بنیاد مستضعفان باید اقداماتی انجام دهد تا ساختمان پلاسکو با همه استانداردهای لازم و دارای پارکینگ ساخته شود و به عنوان یک نهاد حاکمیتی عوارض شهرداری را به صورت کامل پرداخت کند.

 

سالاری تاکید کرد: همه ما یک خانواده هستیم و اگر یک نهاد عوارض اش را پرداخت نکند، دیگران هم به همین سمت و سو می روند؛ بنابراین نباید در جلسات محفلی برای پلاسکو تصمیم گیری شود و احداث این ساختمان مسیر قانونی خود را طی کند.

 

 

 

 

کد خبر 889809

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha