به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، حجت حسنی، مسئول سازمان بسیج هنرمندان سپاه فجر استان فارس عصر امروز (13آذر) در حاشیه بازدید از تعزیه 14 معصوم (ع) شیراز با اشاره به اینکه امروزه رشته های هنری پرده خوانی، نقاله خوانی، صلوات خوانی، رمضان خوانی و تعزیه خوانی از جمله هنرهای هستند که به دست فراموشی سپرده شده اند، گفت: وجود خانه تعزیه و سن تعزیه را از اساسی ترین ابراز این هنر است.
وی خاطر نشان کرد: اگر مسئولین و صاحب نظران این امکانات را برای گروه های تعزیه خوان فراهم کنند موجب پشرفت و گسترش هر چه بیشتر این گروه ها در جامعه می شود.
حسنی ادامه داد: وجود امکانات لازم در هنر تعزیه خوانی موجب به وجود آمدن ارزش های بسیاری در جامعه می شود و در واقع این هنر باعث حفظ آئین های دینی و مذهبی، حفظ شعار اسلامی، آموزش و آشنایی مفهوم دینی به جامعه به ویزه نسل جوان در کشور و برقراری ارتباط قلبی مخاطبان با ائمه اطهار (ع) در جامعه می شود.
مسئول سازمان بسیج هنرمندان سپاه فجر استان فارس افزود:در نتیجه این موارد موجب تاثیر پذیری دینی و رواج فرهنگ اهل بیت (ع) در جامعه امروز می شود ازاین رو تعزیه خوانی می تواند با زنده نگه داشتن یاد عاشورا با هجمه های فرهنگی بیگانگان مقابله کند.
وی تعزیه خوانی را موجب زنده نگه داشتن یاد شهدا دانست و این هنر را باعث حفظ نسخه ها و زنده نگه داشتن یاد ائمه اطهار (ع) در جامعه خواند و تصریح کرد: ویژگی اصلی تعزیه خوان ها پشتکار، همت و علاقه بسیار آنها به این رشته هنری است، چرا که اگر تعزیه خوان ها از این خصوصیات برخوردار نبودند هرگز نمی توانستند با عدم امکانات در این رشته فعالیت کنند.
این مقام مسئول در ادامه تاکید کرد: گسترش تعزیه و تعزیه خوانی در کشور حمایت مسولین را می طلبد زیرا افراد فعالی در این عرصه حضور دارند و حتی بسیاری از جوانان به ای رشته هنری روی آورده اند و مقامهای برتر تعزیه خوانی را در سطح کشور کسب کرده اند.
وی یادآور شد: تعزیه کربلا از 6 محرم و به مدت 12 شب، از ساعت 19 و 30 دقیقه در فرهنگسرا طاووسیه واقع در شهرک سعدی برای عموم بازدید عموم به روی صحنه می رود و هر شب به تعزیه یکی از شهدای کربلا می پردازد.
پایان پیام/
نظر شما