زلزله هایی که امواج هولناک آن شنیده نمی شود/انقلاب اسلامی الگویی مانا برای جهان

حجت الاسلام تاج آبادی گفت: خیلی از نهادهای انقلابی و مقدس هستند که از مردم استفاده می‌کند، مردم نهاد و مردم پایه هستند ولی در آنجا هویت اصلی مردمی دیده نمی شود وقتی بخواهند وارد کار با هویت مستقل شوند مانع زیادی بر سر راه آنان وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، با توجه به ایام الله دهه فجر و تقارن این ایام با چهلمین روز سردار سلیمانی و همچنین اهتمام به بیانیه گام دوم انقلاب گفتگویی به همت خبرگزاری شبستان استان مرکزی با حجت الاسلام رضا تاج آبادی دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی استان مرکزی انجام شده که از نظرتان می گذرد.

 

لطفاً خودتان را معرفي و سوابق علمي و اجرايي تان را بفرماييد؟

 

رضا تاج آبادی دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی استان مرکزی هستم از سال ۹۳ به عنوان مسئول بنیاد حضرت مهدی موعود در استان و سال قبلش مشغول تحصیل در حوزه علمیه بودم ما در جبهه فرهنگی انقلاب رسالتی که به دوش داریم کار جبهه سازی مردمی است.

 

درباره فعاليت هاي گروه تحت نظر خود توضيحاتي بفرماييد؟

 

طبق دستوری که حضرت آقا در تاریخ 2/2/92 به مجموعه قرب بقیه الله سپاه دادند مبنی بر اینکه بروید فعالان فرهنگی و مجموعه های فرهنگی را پیدا کنید توانمند و سازماندهی کنید و با کمک آنها عملیات کنید ما هم از سال ۹۳ این توفیق را پیدا کردیم و با قرارگاه قرب بقیه الله که  بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیا یکی از بخش های قرارگاه فرهنگی بقیه‌الله که مسئولیت جبهه سازی را به عهده دارد، مشغول همکاری هستیم.

 

هم اکنون در استان مرکزی ۳۳ ستاد مردمی مشغول تقویت ستادهای مردمی و برنامه ریزی عملیاتی برای شناسایی هرچه بیشتر و توانمندتر کردن ستادهای مردمی است که امر جبهه سازی مردمی را سرلوحه کار خود قرار داده است.

 

عمده فعاليت هاي شما در چه موضوعي است؟

 

اگر در سیل کاری انجام می‌دهیم یکی از اهداف کمک به سیل زدگان است ولی هدف اصلی ما نیست بلکه رسالت ما جبهه سازی است به وسیله کمک به سیل زدگان اتحاد بین مساجد و هیئات و بسیج و موسسات فرهنگی مد نظر است که در این ارتباط باید همسوتر، هماهنگ تر و متمرکزتر با هم حرکت کنیم.


سیل و زلزله و هر اتفاق ناراحت کننده ای که بیفتد مانند سند ۲۰۳۰ با کمک مردم امر به معروف صورت گرفت که سبب ایجاد حساسیت بین مردم و مسئولین شد و باعث شد از خواب غفلت بیرون بیاید اگر کسی بخواهد خطا کند حرکت های مردمی جلوی آن را سد می‌کنند؛ یا مثل حقوق معوقه کارگران که شش ماه یا بیشتر حقوق معوقه داشتند که جریان اجتماعی به وجود آمد و سیل ما شد سیل حمایت مردمی از کارگران، که آنان هم متوجه شدند حامیانی دارند از جنس مردم معلم، دانشجو، طلبه، خانواده شهدا و اقشار گوناگون و اتفاق خوبی که افتاد شرکت هپکو جلوی رویه نابسامان آن گرفته شد و مدیریت از مدیرعاملی که صلاحیت نداشت بازپس گرفته شد و به مالک جدید دولتی تحویل داده شد یا مانند شرکت آذرآب یا هر ضرورت مناسب و یا دلیلی که اقتضا کند مردم پای کار باشند در این صورت سرمایه اجتماعی روز به روز بیشتر می‌شود.

 

برنامه هاي شما و مجموعه ای که دارید در آينده چيست و برای کاهش آسیب های اجتماعی چه اقداماتی باید صورت گیرد؟

 

سیل کاملاً مشهود است که فریاد دادخواهی آن مدام از رسانه ها و نهادهای دولتی تبلیغ می‌شود همه رسانه ها مساجد و هیئات هم هماهنگ به سیل زدگان کمک می‌کنند و همگان حماسه خلق شده توسط مردم را به چشم می بینیم؛ ولی یک زمانی آسیب دیدنی نیست و در زندگی عادی از آن گذر می‌‌کنیم.

 

استان مرکزی از استان های اول در طلاق است که زنان سرپرست خانوار نیز در این استان افزایش یافته که به خاطر معضل طلاق به وجود آمده؛ ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار در استان مرکزی وجود دارد که محصول طلاق است. مسئله دختران که مسئله جدی در استان و شهرهای مرکزی است اینجا هیچ رسانه‌ای فریاد آسیب دیدگان را به گوش نمی رساند این جا هست که مسئولین و مردم باید دست به دست هم بدهند؛ جبهه فرهنگی باید آسیب‌ها را برطرف کند زلزله واقعی اینجاست که صدایش شنیده و امواج هولناک آن دیده نمی شود در درجه اول کار فرهنگی باید کرد و پیوست اجتماعی زد به کار فرهنگی.

 

امروز اگر مجموعه‌ای بی تفاوت باشد در کار فرهنگی، در جبهه انقلاب یک مجموعه غفلت زده است اگر فعالان فرهنگی دغدغه مند بر مسائل جامعه نباشند همان مسجد یا هیئت سکولار هستند که هرچه از انقلاب و قرآن و رهبری سخن بگویند ولی به خاطر اینکه فکر مشکل مردم نیستند و غفلت زده هستند.

 

سیل و زلزله واقعی در رفع مشکلات مردم است الآن مسئله دختران اولویت اول جبهه فرهنگی است که تبدیل به بحران شده  حتی به خاطر آن مدیرکل بهزیستی استان مرکزی را خواستند توضیح دهد کار باید به مردم سپرده شود آقا گفت کار که به مردم سپرده شود به نحو احسن انجام می شود.

 

برای تحقق عملیاتی گام دوم انقلاب چه باید کرد؟

 

برای تحقق عملیاتی گام دوم انقلاب رکن اصلی این انقلاب یعنی مردم را باید جدی گرفت و کار را به مردم سپرده این مسئله بسیار مهمی است. خیلی از نهادهای انقلابی و مقدس هستند که از مردم استفاده می‌کند و مردم نهاد و مردم پایه هستند ولی در آنجا هویت اصلی مردمی دیده نمی شود وقتی بخواهند وارد کار با  هویت مستقل شوند مانع زیادی بر سر راه آنان وجود دارد برخی ها سد و مانع می شوند اینها مشکلاتی است که بر سر راه عملیاتی شدن گام دوم انقلاب وجود دارد.

 

برای تحقق گام دوم انقلاب باید به گام اول انقلاب نگاه کنیم آیه وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللَّهِ جَميعًا وَلا تَفَرَّقوا ۚ  در قرآن کریم آیه ای محکم برای بیان تکیه ولایت به مردم بعد از توکل به خدا است.

 

مردم همواره به عنوان یک رکن مهم و اساسی در همه صحنه ها بوده و هستند؛ نظام انقلاب اسلامی باید به اتکای به خدا و استفاده بهینه و نه ابزاری از اراده ملت‌های پای کار بیاید اگر اراده مردم پای کار آمد قطعاً گام دوم هم به پیروزی خواهد رسید و انقلاب اسلامی به عنوان الگویی برای تمام مردم جهان خصوصاً مستضعفین مانا خواهد بود.

 

تحلیل جنابعالی از حضور میلیونی مردم در تشییع سردار سلیمانی چیست؟

 

حضرت آقا فرمودند بعضی ها خواستند بگویند انقلاب در این مملکت مرده و برخی خواستن القا کنند که مردم انقلابی گری ندارد ولی مراسم تشییع حاج قاسم سلیمانی نشان داد که اگر کسی برای خدا انقلاب کند مغناطیس او سایرین را به خود جلب می کند ما دیدیم انقلاب نه تنها در این نظام نمرده بلکه ما در این انقلاب رشد کردیم، باید میدان باز باشد اگر جوانان راه انقلابی بودن خود را پیدا کنند رویش ها خیلی بیشتر از ریزش ها است.

 

محسن حججی ها کم نیستند که الگوی آنها حسین فهمیده ها بودند ما در دوران نبرد کم نداشتیم از این افراد و اکنون در این برهه از زمان خیلی بیشتر داریم که منتظرند زمان به آنان داده شود تا حماسه ای دیگر خلق کنند.

 

با توجه به اینکه در ایام الله دهه فجر قرار داریم نقش مردم و امام در پیروزی انقلاب را برای ما ترسیم بفرمایید؟

 

امام یکی از ارکان اصلی درانقلاب بود و رکن بعدی مردم بودند. مردم با هم متحد شدن حول محور ولایت. چرا آقا فرمان آتش به اختیار را صادر کرد چون برخی مسئولان دغدغه ندارند و برخی هم که دغدغه دارند  مسئله ندارند و نمی‌دانند مسئله چیست یک پراکندگی و تشتت و یاس و ناامیدی به چشم می خورد ما و مسئولان باید در این برهه از زمان الگو بگیریم از انقلاب و امام که یک انقلاب و تحول فرهنگی را با شناخت صحیح ایجاد کرد.

 

امام شجاعانه با خلوص نیت مسئله را با بصیرت و فهم درست شناخت و وارد میدان شد و فطرت های پاک جذب و وارد میدان شدند و بر طاغوتی که مستکبران زمان از او حمایت می کرند پیروز شدند. الان هم ما باید چشم و گوشمان به فرمان حضرت آقا باشد اگر آقا فرمودند حاج‌قاسم حزبی نبود یعنی مثل زمان انقلاب از این مدل و الگوی پیامبر استفاده کنیم حزب الله هیچ تشتتی ندارد اختلاف سلیقه وجود دارد اما اختلاف عقیده ندارند همه یک کلامند شیعه و سنی در کنار هم زندگی می کنند.

 

 امام فرمودند فتح الفتوح انقلاب اسلامی ایران تربیت نفوس مستعده بود حاج قاسم و حججی ها در مکتب امام و انقلاب پرورش یافتند؛ یکی با امام بود یکی در مکتب امام بود؛  یکی در دامن امام بزرگ شد و کار مکتبی نمی‌کرد؛ شهدای مدافع حرم و شهدای هسته‌ای با مکتب امام پیوند خورده بودند که هیچ چیز نمی توانست آنها را از امام جدا کند خلوص نیت و ساده زیستی و به دور از اشرافی‌گری آنها در جای جای زندگیشان موج می زد آنها دوست نداشتند دیده شوند و علمدار باشند؛ در جنگ فرهنگی و اقتصادی باید دست به دست هم دهیم.

 

با توجه به فرا رسیدن چهلیمن روز شهادت سرداردلها شهید حاج قاسم  سلیمانی تحلیل جنابعالی از حضور میلیونی مردم در تشییع سردار سلیمانی چیست و برای تربیت جوانانی همچون سلیمانی چه باید کرد؟

 

باید ببینیم شهریاری ها و حججی ها چگونه تربیت شدند انقلاب یک موجود زنده است و نیازهای خودش را خودش به وجود می آورد اما باید سد راه نباشیم موانع را برداریم انقلاب جوشش دارد و زاینده است و ما باید مسیر را درست تشخیص دهیم.

 

اتکای ما به پول و سلاح نیست؛ اتکای امام انقلاب به مردم و اراده و اتحاد مردم بود، که باید این مهم تقویت شود. خیلی از دانشجویان در زمان شهادت شهدای هسته ای رشته‌های خود را عوض کردند و میدان مین بزرگ به وجود آوردند چون فطرت های پاک انسان های آزاده تشنه مبانی انقلاب است، باید موانع را کنار بگذاریم همانگونه که در مراسم تشییع پیکر مطهر شهید سلیمانی همه یکصدا گفتند ما یک حاج‌قاسم هستیم.

 

گزارشی از لیلا‌آجرلی

 

کد خبر 889343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha