خبرگزاری شبستان – البرز: برپایی موکب کانون فرهنگی هنری روستایی مسجد جامع خور از البرز در اربعین حسینی به عنوان یک عملکرد تشکیلاتی مسجدی هدفمند، نقطه آغازین توانمندی یک مسجد روستایی با محوریت کانون فرهنگی هنری برای حضور در مرزهای فراتر از کشور و استان محسوب می شود.
حال آنکه این شور و هیاهو در جهت خدمت رسانی و نوع دوستی در میان مردم سیستان و بلوچستان که این روزها در گیرودار دست و پنجه نرم کردن با سیل و آسیب های ناشی از آن هستند بار دیگر جریان یافت.
اشتیاق به خدمت سرلوحه و مقدمه حضور نوجوانان و جوانان مسجدی در فضای کانون فرهنگی هنری مساجد است که البته این مهم با حضور خیل مردم روستای خور در البرز تفسیری دوچندان دارد.
تابستان سال جاری بود و اربعین حسینی که کانون فرهنگی هنری مسجد خور در کربلای معلی میزبان خیل عظیم عاشقان حسینی به ویژه حجت الاسلام دکتر ارزانی و جمعی از همراهان وی بود.
« حجت الاسلام کاظم شکری» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در البرز در این خصوص گفت: برای استان البرز یک افتخار است که کانون فرهنگی هنری روستایی مسجد در اربعین حسینی و در کربلای معلی با برپایی موکب خدمت رسانی کند.
مدیرستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز افزود: فعالان فرهنگی هنری مسجد خور با درخشش بی نظیر در سطح استان در عرصه خدمت رسانی درخشیده اند.
رابطه ای برمبنای مودت و مهربانی اسلامی
فعالیت درخشان فعالان کانون فرهنگی هنری روستای خور به همین جا ختم نمی شود. بلکه سرفصلی می شود برای حرکتی دوباره در استان سیستان و بلوچستان که این روزها بسیاری از هموطنان را درگیر کرده است.
متولیان موکب خدمت رسانی روستای خور این مرتبه سوار بر قطار در قالب یک تشکیلات هدفمند و منسجم برای خدمتگذاری به دیار و خطّه رستم دستان می شتابند و مودت و مهربانی اسلامی را دیگر بار به منصه نمایش می نهند.
« حجت الاسلام پورمیرزایی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان البرز در این باره توضیح داد: روحیه مقاومت و ایستادگی اهالی منطقه خور در جریان رخدادها و اتفاقات متعدد با محوریت مسجد همواره در حال رشد و پویایی است.
مدیرکانون فرهنگی هنری مسجد جامع روستای خور تصریح کرد: متناسب با این روحیه مقاومت که برگرفته از فعالیت های مسجدی و تشکیلاتی است، موکب شهداء خور مسجد جامع شهرک خور برای خدمت رسانی به استان سیستان و بلوچستان رفتند.
در روستای خور هیچ احساس غربتی نمی کنی، چرا که مهربانی سرفصل اصلی زندگی این مردم است. اغلب مردم روستا با مسجد انس دارند و به کار تشکیلاتی ایمان. این را از حضور آنان در استان سیستان و بلوچستان می توان دریافت.
نظر شما