فهما در آینده‌ای نزدیک گستره جهانی می‌یابد

حجت‌الاسلام احمدی، با اشاره به وضعیت نابسامان فرهنگی در بسیاری از کشورهای اسلامی، گفت: فهما، فرهنگی است که در آینده‌ای نزدیک، مانند انقلاب به بسیاری از کشورهای جهان صادر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان: حجت‌الاسلام «یوسف احمدی» مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه، با بیان اینکه دین اسلام قدمت ۱۴۰۰ ساله دارد، اظهارداشت: اولین پایگاه اجتماعی که در دین مبین اسلام تشکیل شد، مسجد بود.

 

 

 

عضو‌ شورای سیاستگذاری کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، با بیان اینکه در صدر اسلام مسجد محل رجوع کارهای روزمره و اجتماعی مردم بود، افزود: با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شیوه‌های جدیدی برای پیشبرد و پیشرفت این روند در دستور کار قرار گرفت و متناسب با آن برخی از دستگاه ها متولی امور مساجد شدند.

 

 

 

حجت‌الاسلام احمدی،‌ گفت: ستاد هماهنگی‌کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور یکی از دستگاه هایی بود که ساماندهی امور فرهنگی و عمومی مساجد را با راه اندازی کانون‌ها، جذب جوانان و رونق بخشیدن به مساجد عهده‌دار شد.

 

 

 

وی با اشاره به اینکه کانون‌های فرهنگی هنری تعداد زیادی از نوجوانان، جوانان و اقشار مختلف مردم را جذب مساجد کرده‌اند، ابرازکرد: کانون‌ها انسجام و ساماندهی خوبی به فعالیت‌ها و برنامه‌های مذهبی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و ورزشی در مساجد بخشیده اند.

 

 

 

عضو‌ شورای سیاستگذاری کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، به اولین رویداد ملی انتخاب پایتخت فرهنگی هنری مساجد ایران اشاره و اذعان‌کرد: فهما، فرهنگی است که در آینده‌ای نزدیک، مانند انقلاب به بسیاری از کشورهای جهان صادر خواهد شد.

 

 

 

وی وضعیت نامناسب فرهنگی در بسیاری از کشورهای اسلامی را یادآور شد و گفت: فهما ریشه در سه کلمه مهم و کلیدی فرهنگ، هنر و مسجد دارد و حتی در چشم اندازی فراملی می‌توان الف آخر آن را به انتظار متصل کرد چرا که همه ما منتظر فرج امام زمان(عج) هستیم.

 

 

 

حجت‌الاسلام احمدی، تصریح کرد: فهما یک رویداد فرهنگی بسیار خوب است که با غنا، پشتوانه و پشتکار بچه‌های مسجدی شکل گرفته است. جوانان مسجدی با روحیه جهادی پای کار آمده‌اند و برای آن جان می دهند لذا از درجه اهمیت بالایی برخوردار است.

 

 

 

وی با بیان اینکه جوانان با انگیزه عضو کانون‌های مساجد دست به دست هم داده و پشت این قضیه هستند، متذکر شد: اگر رویداد ملی فهما به جریان بیافتد اما روحیه جهادی پشت آن نباشد، در میانه راه ابتر و بی نتیجه می ماند.

 

 

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه، بیان کرد: فکر و ایده اصلی رویداد ملی فهما از ابتدا با محوریت جوانان شکل گرفته و هدف آن نیز جذب بیش از پیش آنان  به مساجد است.

 

 

 

وی اضافه کرد: اگر این طرح به خوبی معرفی شود و از نظر تبلیغاتی روی آن کار شود، بسیاری از جوانانی که با مساجد ارتباط ندارند نیز جذب کانون های فرهنگی هنری شده و فعالیت های خود را در مساجد دنبال می کنند.

 

 

 

حجت‌الاسلام احمدی، با تذکر این نکته که وقتی هدف‌ها یکی شود زودتر به نتیجه می‌رسیم، تأکید کرد: رویداد ملی فهما نه تنها یک برنامه موازی نیست بلکه می تواند برنامه ای الگو برای سایر دستگاه های متولی امور مساجد باشد.

 

 

 

وی در پایان با قدردانی از طراحان این رویداد ملی و اقدامات ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه در معرفی این رویداد بزرگ، گفت: با روحیه و پشتکاری که از این مجموعه سراغ دارم، در آینده‌ای نه چندان دور استان کرمانشاه یکی از استان‌هایی است که در صدر این طرح کشوری قرار می‌گیرد.

 

 

 

منبع: روابط عمومی ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور

 

 

 

 

کد خبر 888669

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha