همنوایی معولان بیرجندی با عزداران حسینی/هردل که شکسته تر بودپیش تر است

مددجویان توانبخشی حضرت علی اکبر(ع) بیرجند در حالی که تنها یک روز به تاسوعای حسینی باقی مانده است، میزبان عاشقان و دلدادگان مظلوم ترین شهید دشت کربلا "امام حسین(ع)" شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، همزمان با هفته معلولان و در آستانه تاسوعای حسینی امروز (13 آذر) هیئات مذهبی شهرستان بیرجند در جمع معلولان توانبخشی حضرت علی اکبر(ع) بیرجند حضور یافته و به عزاداری پرداختند. 

یک معلول: شفا مادرمو از امام حسین(ع) می خوام

هنوز هیئت های عزاداری وارد محوطه مرکز نشده بودند که فرصت را مغتنم شمرده و به سراغ یکی از معلولان رفتم. ضمن تبریک هفته معلولان ازش خواستم تعریف خودشو از معلول برام بگه. اونم خیلی زیبا گفت " اولین مطلبی که همیشه از ذهن انسان های سالم به محض دیدن یک معلول خطور می کند این است که "دنیای معلولان چه جوریه؟" تصور اینکه یک معلولی بتواند در عرصه های مختلف تحصیلی، ورزشی، فرهنگی و ... حائز موفقیت های گوناگون بشه برای انسان های سالم خیلی سخته. 

محمد در حالی اشک توی چشماش حلقه زده بود، ادامه داد: امروز همه ما معلولین می خوایم عزاداری کنیم برای امام حسین(ع). خداکنه قبول بشه؛ بهش گفتم از کجا می فهمی که قبول میشه یا نه؟ گفت: ما خیلی وقته که هر سال روزهای تاسوعا و عاشورا شفای خودمونو از امام حسین(ع) می خوایم. اما امسال فقط از امام حسین(ع) می خوام مادرمو شفا بده. 

دیگه در حالی که دانه های اشک روی صورتش می غلتید ادامه داد: من که از وقتی به دنیا آمدم خودمو روی ویلچر دیدم اما نمی تونم زمین گیر شدن مادرمو ببینم. می گفت: نذر کردم اگر مادرم شفا بگیره خودم قرصای همه بچه ها رو تا یک ماه بهشون بدم و به پرستارا کمک کنم.

 مدیر عامل توانبخشی حضرت علی اکبر (ع) در حاشیه این مراسم به خبرنگار شبستان گفت: برای اولین بار به صورت گسترده هیئات مذهبی شهرستان بیرجند همراه با مددجویان توانبخشی حضرت علی اکبر(ع) به عزاداری می پردازند.


مسعود درویشی هدف از برگزاری این مراسم را افزایش ارتباط مردم با مددجویان و بالابردن روحیه نشاط و اجتماع پذیری در مددجویان عنوان کرد.


وی با بیان اینکه در ماه محرم و صفر، مددجویان در برنامه های زیارت عاشورا مساجد شرکت می کنند، گفت: در دیگر ماه های سال برنامه هایی از قبیل برگزاری مسابقات ورزشی، اردو و سفرهای زیارتی (مزار کاهی، شاه سلیمان و...) و تفریحی برای مددجویان به صورت مرتب برگزار می شود.


این مقام مسئول با بیان اینکه در حال حاضر 300 مددجو از خدمات مرکز توانبخشی علی اکبر (ع) استفاده می کنند، ادامه داد: از این تعداد یکصد نفر زن و200 نفر مرد هستند، که در مجموع یکصد نفر به صورت ایزوله یعنی فقط زندگی نباتی دارند.


وی در بحث جمع آوری نذورات، اظهار داشت: 90 صندوق بزرگ در سطح سازمان ها و میادین شهرهای استان و بیش از سه هزار قلک فلزی در محل کسب و کار و پنج هزار قلک پلاستیکی در سطح منازل برای جمع آوری نذورات مردم توزیع شده است.


وی با بیان اینکه 2 پزشک، 9کادر پرستار ،82کادرمددیار و120پرسنل درمرکز توانبخشی علی اکبر(ع) فعالیت می کنند، اظهار کرد: این مرکز در سطح استانداردهای بین المللی است.


وی با بیان اینکه 150تا180میلیون تومان درماه برای توانبخشی هزینه دارد، یادآور شد: 60 درصد این هزینه ها به صورت کمک های مردمی و40 درصد توسط سازمان بهزیستی پرداخت می شود.
 

پایان پیام/ 

کد خبر 88747

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha