سید محمد عطا رحمانی آبیدر، مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری کردستان به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: در جامعه اسلامی مباحث ارزشی و اعتقادی نقش مهمی در شکل گیری زیرساخت های اجتماعی برعهده داشته و تقویت این مبانی ما را در رسیدن به جامعه آرمانی یاری خواهد کرد.
وی گسترش فریضه امر به معروف و نهی از منکر را از آموزه های بی نظیر اسلام برای سالم سازی جامعه برشمرد و گفت: اگر افراد در هر جایگاهی با شناخت درست از ماهیت این فریضه به ترویج و اجرای آن اقدام کنند بطور قطع ریشه بسیاری از معضلات و ناهنجاری های موجود در جامعه از بین خواهد رفت.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری کردستان افزود: امر به معروف و نهی از منکر از جمله آموزه های دینی است که پویایی و رسیدن به جامعه توحیدی را برای آحاد مردم فراهم می سازد و از سویی بهترین جلوه های اخلاق اجتماعی در اسلام است که زمینه ساز اجرا و تحقق سایر احکام و آموزه های دینی را به همراه دارد.
این مقام مسئول قیام امام حسین (ع) را یک نمونه عینی جنبه اجتماعی امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد و افزود: هدف قیام سید الشهداء (ع) اصلاح گری اجتماعی بود.
رحمانی آبیدر تصریح کرد: در اجرای این فریضه بایستی اعتدال در برخورد رعایت شود زیرا در صورت افراط در این امر نتایج منفی حاصل شده و آثار سوئی در اجتماع به دنبال خواهد داشت.
وی ماه محرم و صفر را فرصت مناسبی برای تبیین این فریضه الهی در جامعه دانست و افزود: حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) به منظور احیاء این واجب الهی قیام کرد که این فریضه باید علاوه بر این دو ماه در کل سال نیز در جامعه ترویج شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری کردستان تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر که از قیام امام حسین (ع) و نهضت عاشورا سرچشمه گرفت به عنوان یکی از مهم ترین دستورات دین ما مطرح بوده و ضرورت وجود آن همواره احساس شده است، اساس نهضت عاشورا به خاطر قدرت طلبی نبود بلکه رسالت خطیر امام (ع) در اصلاح مفاسد آن دوران یعنی حکومت فاسد یزید بود.
وی در پایان گفت: مسلمانان در جامعه اسلامی باید با بهره گیری از دستورات دین مبین اسلام، خود را از هرگونه آلودگی و ناهنجاری دور ساخته و بستر مناسب برای نهادینه شدن فرهنگ اسلامی را مهیا سازند.
پایان پیام/
نظر شما