به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، یک استاد حوزه و دانشگاه در کارگاه سبک زندگی اسلامی از منظر حضرت زهرا(س) در شهرستان ایجرود با تشریح ابعاد شخصیتی و سیره حضرت فاطمه (س)، اظهار کرد: یکی از عوامل اسحکام خانواده و رشد معنوی، توجه به سبک زندگی سالم و سلامت معنوی است.
حجت الاسلام علی سهرابی، ضرورت داشتن زندگی سالم از نظر معنوی، جسمانی، اجتماعی و روانی را الگوگیری از زندگی حضرت فاطمه (س) خواند و گفت: دختران امروز به عنوان مادران فردا تلاش کنند با الگو گرفتن از شیوه تربیتی ایشان، فرزندان خود که همانا آینده سازان ایران اسلامی خواهند بود، تربیت کنند.
وی با تاکید بر اینکه ایام فاطمیه فرصت مناسبی برای بیان ویژگی های اخلاقی و رفتاری آن حضرت است، ادامه داد: اگر ابعاد زندگی حضرت فاطمه (س) واکاوی شود، آنچه زندگی ایشان را شاخص می کند موضوع سبک سالم و سلامت معنوی حاکم بر زندگی ایشان است.
این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: به دلیل این شیوه زندگی فرزندانی تربیت یافتند که امروزه الگوی بی بدلیل جامعه بشری می باشند.
وی افزود: فرهنگیان، مربیان، دست اندرکاران حوزه تعلیم و تربیت و متولیان فرهنگی میتوانند با اقتدا به سبک زندگی و سلامت معنوی دخت گرامی نبی مکرم اسلام (ص) نشر دهنده روش و منش آن حضرت به عامه جامعه خصوصاً نسل جوان امروز باشند.
حجت الاسلام سهرابی با اشاره به مشکلات جامعه ناشی از عدم رعایت دین مبین اسلام و دستورات ائمه (ع) مبنی بر سلامت معنوی و سبک زندگی اسلامی، گفت: بخش مهمی از این مشکلات ناشی از عدم توجه به دستورات معنوی و سبک زندگی سالم معصومین (ع) است.
به گفته وی، با توجه به دستورات دینی در حوزه سبک زندگی اسلامی به خصوص مبحث سلامت معنوی امید این می رود که جامعه به فرم ایده آل خود از منظر سلامت روحی، جسمی، روانی و اجتماعی برسد و این امر با ترویج و اشاعه سبک زندگی اسلامی و همت تلاشگران حوزه فرهنگ و آموزش نهادینه شده و محقق خواهد شد.
نظر شما