به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی کمیته امداد قزوین، «سید مرتضی دهقانی محمدآبادی» بیان کرد: استان قزوین به واسطه ظرفیت های موجود دارای توانایی مناسب برای ایجاد اشتغال است ولی همراهی لازم در بخش هایی وجود ندارد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا پایان 9 ماهه، یک هزار و 545 نفر برای دریافت تسهیلات اشتغال زایی به بانک ها معرفی شده اند که رقم تسهیلات تخصیصی برای آنها بیش از 611 میلیارد ریال بوده است.
وی اضافه کرد: مبلغ تخصیصی به بانک ها از مجموع اعتبار 721 میلیارد ریال بوده و ما آمادگی داریم تا تخصیص اعتبار را متناسب با همکاری بانک ها افزایش دهیم.
دهقانی محمدآبادی افزود: از یک هزار و 454 مددجوی معرفی شده به بانک ها، تنها 335 مددجو آن هم با تلاش های بسیار توانسته اند 135 میلیارد و 800 میلیون ریال تسهیلات دریافت کنند که معادل 21 درصد اعتبار تخصیصی است.
وی تصریح کرد: در واقع عدم همراهی بانک ها موجب شده تا از مجموع مددجویان معرفی شده برای دریافت تسهیلات اشتغال زایی، تنها 21 درصد موفق به دریافت شده و سایر مددجویان در پشت درب بانک ها منتظر بمانند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین اعلام کرد: به عبارت بهتر بانک های قزوین تنها تسهیلات 21 درصد از مددجویان معرفی شده برای اشتغال را پرداخت کرده اند در نتیجه 79 درصد از مددجویان معرفی شده به بانک ها در بلاتکلیفی هستند و این در حالی است که تنها کمتر از 2 ماه به پایان سال فرصت داریم.
وی خاطر نشان کرد: انتظار از بانک ها به عنوان منابع مالی کشور همراهی و همکاری هر چه بیشتر در اجرای برنامه های اقتصادی و تولیدی است اما با کمال تأسف طی 9 ماهه سال گذشته این همراهی آن چنان که باید باشد، نبوده به طوری که بانک صادرات تنها به یک مددجو تسهیلات اشتغال زایی پرداخت کرده است.
دهقانی محمدآبادی با تقدیر از بانک های توسعه تعاون، رفاه، کشاورزی و مسکن به عنوان بانک هایی با همکاری بالا در پرداخت تسهیلات خوداشتغالی، گفت: اگرچه هیچ یک از این بانک ها هم نتوانسته اند نیمی از تسهیلات تخصیصی را پرداخت کنند ولی انتظار داریم تا بانک ها نقش خود را در پرداخت تسهیلات برای رونق تولید و اقتصاد را مدنظر داشته باشند.
وی اعلام کرد: گاهی بانک های گلایه می کنند که اعتبارات تخصیص نیافته ولی وقتی اعتبار تسهیلات تخصیص یافته است، انتظار ما تنها رعایت ضوابط قانونی با نگاه حمایتی به جریان تولید است از این رو انتظار می رود در فرصت باقی مانده سال روند پرداخت تسهیلات در بستر قواعد و ضوابط قانونی و توأم با توجه به حمایت از تولید و اشتغال باشد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین یادآور شد: در فضایی که دشمن تلاش می کند تا با ایجاد تحریم ها موانعی را پیش روی اشتغال و تولید کشور ایجاد کند، تمام تلاش مجموعه دستگاه های اجرایی باید بر این منطق استوار باشد که با ایجاد بسترهای مناسب و شرایط قانونی، زمینه کمک به رونق تولید داخلی را فراهم کنیم.
نظر شما