از اجرای طرح خوداتکایی در مدارس شبانه روزی تا نشست خبری کارگروه های دهه فجر

«اجرای طرح خوداتکایی در مدارس شبانه روزی شیروان»، «مددجویان کمیته امداد به ۵۳۷ واحد مسکونی نیاز دارند» و «حضور طلاب غیرایرانی در برنامه های تبلیغی/ طرح «۱۰ شب ۴۱ مسجد» اجرا می شود»، بخشی از تیترهای خبری امروز سه شنبه است.

«احمد زیبایی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: طرح خوداتکایی و مهارت آموزی در مدارس شبانه روزی به علت اینکه دانش آموزان این مدارس، زمان بیشتری را در مدرسه و خوابگاه ها صرف می کنند، اجرایی می شود.

معاون آموزش متوسطه  آموزش و پرورش شیروان بیان داشت: در این طرح، دانش آموزان مدارس شبانه روزی اوقات غیر درسی خود را در محیط مدرسه به آموزش حرفه ای خاص اختصاص می دهند تا در کنار علم آموزی، کار آموزی را نیز فراگیرند.

زیبایی شیوه نامه طرح خود اتکایی را توضیح داد و هدف از اجراي اين طرح را علاوه بر غني سازي اوقات فراغت دانش آموزان، آموزش حرفه و شغل، احياي شغل‌هاي بومي منطقه و درآمد زايي براي دانش آموزان و خانواده‌ها دانست.

وی افزود: یکی از تاکیدات مهم در برنامه های آموزشی توجه به مشاغل بومی و محلی است، طرحی که علاوه بر آموزش مهارت های شغلی در زمینه ایجاد انگیزه و خودباوری در دانش آموزان بسیار موثر است.

زیبایی با اشاره به واقعیت ها و موانع در مدارس عنوان کرد: با تعیین اولویت‌هایی از جمله نظارت آموزشی و درس پژوهی، اجرای طرح خوداتکایی در مدارس شبانه‌ روزی می‌توان به کیفی‌سازی و بانشاط شدن مدارس کمک کرد.

هم اینک 31 هزار دانش آموز در 421 آموزشگاه شهری و روستایی شیروان زیر نظر سه هزار فرهنگی تحصیل می کنند.

 

 

مددجویان کمیته امداد به ۵۳۷ واحد مسکونی نیاز دارند

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) فاروج گفت: ۴۵ واحد مسکن نیازمندان در شهرستان با میانگین پیشرفت ۷۵ درصدی در دست ساخت است اما ۵۳۷ واحد دیگر برای مددجویان نیاز است.

«مرتضی صفی پور رشوانلو» با بیان اینکه ۴۵ واحد مسکن نیازمندان در شهرستان با میانگین پیشرفت ۷۵ درصدی در دست ساخت است اما ۵۳۷ واحد دیگر برای مددجویان نیاز است، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در فاروج گفت: واحدهای در دست ساخت با میانگین 55 تا 60 متر زیر بنا ساخته می شود و سال گذشته نیز 35 واحد اجرایی شد.

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) فاروج با اشاره به اینکه  واحدهای نیازمندان با استفاده از تسهیلات بنیاد مسکن، وام های قرض الحسنه، کمک های بلاعوض و آورده متقاضیان ساخته می شود، بیان داشت: از اعتبارات خسارات ناشی از سیل 45 واحد با 60 متر زیربنا، نیز در دست ساخت است.

صفی پور تعداد ایتام زیر پوشش خدمات این نهاد در شهرستان را 215 نفر عنوان کرد و گفت: 15 واحد مسکن ویژه ایتام با 60 متر زیربنا در دست ساخت بود که پنج واحد تحویل داده شد و 10 واحد هم با پیشرفت 60 درصدی در دست تکمیل است.

وی تعداد ایتام نیازمند به مسکن را 12 نفر برشمرد و افزود: از این تعداد دو یتیم زمین برای ساخت ندارند و با توجه به سکونت  15 یتیم در خانه های ورثه، تامین زمین برای ساخت سرپناه برای آنان نیز نیاز است.

صفی پور با اشاره به ساخت 35 واحد مسکونی برای ایتام در سال های اخیر بیان داشت:  هرسال  ایتام جدید با توجه به سکونت آنان در خانه های دارای ورثه افزوده می شود و نیازمند حمایت خیّران برای ایجاد سرپناه برای آنان هستیم.

در شهرستان فاروج افزون بر سه هزار خانوار از خدمات کمیته امداد امام خمینی(ره) استفاده می کنند.

 

 

رویداد «فهما» جوشش کار فرهنگی کانون های مساجد/ فعالیت فرهنگی تمام شدنی نیست

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با تأکید بر اینکه کار فرهنگی تمام شدنی نیست و اعضای کانون های فرهنگی و هنری باید تلاش کنند ضمن غفلت سوزی، بصیرت ساز باشند، گفت: فرهنگ باید جوشش داشته باشد و رویداد ملی فهما می تواند ضمن کادرسازی، مساجد را رونق بخشد.

«آیت الله ابوالقاسم یعقوبی» با بیان اینکه کانون های فرهنگی و هنری قلب تپنده مساجد است، به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: همانگونه که قلب مرکز حیات است، کانون های فرهنگی و هنری هم باید حیات بخش و امید آفرین و البته جریان ساز باشد.

نماینده ولی فقیه و رییس شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی افزود: برخی موقعیت ها حیاتی است که یکی از این موقعیت های مهم، کانون های فرهنگی و هنری است که باید در کنار بسیج، امام جماعت و هیئت امنای مساجد، به عنوان ارکان اربعه به عمران مادی و معنوی مساجد کمک کنند.

امام جمعه بجنورد با تأکید بر تعامل و هم افزایی ارکان اربعه مساجد، گفت: کانون های فرهنگی و هنری زمانی می توانند رشد کنند که ارتباط تنگاتنگی با هم داشته باشند و در فضای تعامل آمیز با هم همکاری کنند.

آیت الله یعقوبی، به رویداد ملی فهما که به ثبت اطلاعات و فعالیت های کامل و جامع کانون های فرهنگی و هنری منتج می شود اشاره کرد و گفت: «فهما» را باید برای جامعه تبیین و تفهیم کرد.

وی نقش کانون های مساجد را تعبیر عینی و ملموس حی علی الفلاح خواند و با توضیح آن گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد با برنامه ریزی و اجرای فعالیت های ارزشمند فرهنگی می توانند مردم را به سمت فلاح و سعادت سوق دهند.

امام جمعه بجنورد بر حضور فعالانه اعضای کانون های فرهنگی و هنری در فضای مجازی تأکید کرد و با اشاره به اینکه باید تهدیدات فضای مجازی را به فرصت تبدیل کرد، تحقق این مهم را به عنوان دیگر رسالت کانون ها نام برد.

وی افزود: رویداد فهما می تواند اهمیت موضوع فعالیت در فضای مجازی و ایستادگی در برابر تهاجم دشمنان در این فضا را همچون سنگری مقاوم تبیین و اثربخش کند.

رییس شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی توصیه کرد: لازم است، بین فعالیت های فرهنگی و هنری کانون های مساجد توازن برقرار شود، باید در کنار فعالیت های فرهنگی، فعالیت های هنری همچون گروه های سرود و تئاتر هم تقویت شود و ضمن تولید فعالیت های هنری، آن را صادر کنیم.

آیت الله یعقوبی با بیان اینکه یکی از رسالت کانون ها، تربیت نسل انقلابی و بصیرتمند است، اظهارداشت: دشمن در تلاش برای گسست نسل هاست لذا کانون های فرهنگی و هنری باید مانع از ایجاد این گسست شوند.

رییس شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی همچنین بر تبیین بیانیه گام دوم انقلاب در مساجد تأکید کرد و گفت: مقام معظم رهبری خط را برای ما مشخص کرده اند و سه محور خودسازی، جامعه سازی و تمدن سازی مورد تأکید ایشان باید همواره مدنظر قرار گیرد.

 

 

بیش از ۲۸ هزار نفر در شیروان در بافت فرسوده ساکن هستند

معاون شهردار شیروان گفت: بیش از ۲۸ هزار نفر از شهروندان شیروان در بافت فرسوده شامل پنج محله با گستره ۳۱۰ هکتار سکونت دارند که این رقم یک‌سوم جمعیت ۸۵ هزار نفری شیروان را شامل می‌شود.

«مسعود الهی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: امسال برای بازآفرینی شهری در شیروان، ۹0 میلیارد ریال اعتبار مصوب شده بود که تاکنون بیش از ۴۰ میلیارد ریال آن تخصیص داده شده است.

معاون شهردار شیروان با تاکید بر لزوم ایجاد تحول و پیشرفت در این مناطق گفت: ساماندهی، بهسازی و بازگشایی معابر، ساماندهی پروژه چایلق، بهسازی و تکمیل مدرسه ستارزاده، ایجاد پایگاه خدمات اجتماعی و دفتر تسهیل گری، فضای سبز و زیباسازی مبلمان شهری، خانه فرهنگ و بوستان کودک را از طرح های مصوب برای بازآفرینی در بافت فرسوده شیروان عنوان کرد.

الهی افزود: دولت برای این ارتقای زیرساخت های این بخش تسهیلات ۶۰۰ میلیون ریالی در نظر گرفته که به صورت وام های ارزان قیمت برای ساخت مسکن و نیز دوره ای که باید منزل ساکنان تخلیه شود، تخصیص می یابد.

معاون شهردار شیروان گفت: ضروری است در حوزه بازسازی و نوسازی بافت های فرسوده و محله های هدف، اقدامات و خدمات بهتری ارائه شود زیرا موضوع بافت های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی از دغدغه های مدیریت‌ شهری است.

شیروان با ۸۵ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.

 

 

حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی است

معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار شیروان گفت: حضور حداکثری مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال با توجه به شرایط کشور، جواب و مشت محکمی بر استکبار و آمریکا و هم پیمانانش خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شیروان؛ «مهرداد ایزانلو»  امروز سه شنبه (هشتم بهمن) در اولین جلسه ستاد گرامیداشت دهه فجر اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران به عنوان الگوی تمام عیار جنبش ها و حرکت های بیداری اسلامی در منطقه و کل دنیا است.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار شیروان با بیان اینکه سایر کشورها در اقصی نقاط دنیا با الگوگیری از انقلاب اسلامی ایران در مقابل ظلم و ستم مقابله می کنند، گفت: ایام الله دهه فجر فرصت مغتنمی برای تبیین  ارزش های متعالی انقلاب و آرمان های امام راحل(ره) و شهداست.

ایزانلو افزود: برنامه های مراسم نکوداشت دهه فجر باید به گونه باشد که ضمن مردمی کردن این مراسمات شاهد اشاعه و نهادینه شدن ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی در جامعه خصوصا برای نسل جوان باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار شیروان گفت: در کنار برنامه هایی که دستگاه های اجرایی در این ایام دارند و معمولا افتتاح طرح های عمرانی در اولویت است باید برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی و هنری و شادی بخش نیز در دستور کار باشد تا ایام با نشاطی برای شهروندان رقم بخورد.

ایزانلو ضمن موکلف کردن همه دستگاه ها و ادارات بر ارائه برنامه های محوری ایام دهه فجر، بر آذین بندی و نصب بنر و  تراکت و پرچم در سردرب ادارات و میادین و خیابان ها و اماکن عمومی جهت استقبال از دهه فجر توسط شهرداری و اصناف و همه ادارات و  نهادها  تأکید کرد.

امام جمعه شیروان هم با تاکید بر اهمیت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و تبیین آرمان های شهدا و امام شهدا و ارزش ها و آرمان های انقلاب، حضور حداکثری همه آحاد و اقشار و اصناف و شهروندان را در مراسم باشکوه راهپیمایی ۲۲ بهمن خواستار شد.

حجت الاسلام حسین تکمیلی با بیان اینکه دهه فجر فرصت خوبی برای بیان عملکرد نهادها و دستگاه های اجرایی به مردم است، اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران الگوی کشورهای دنیا و منطقه در حرکت های انقلابی و بیداری اسلامی است.

 

 

حضور طلاب غیرایرانی در برنامه های تبلیغی/ طرح «۱۰ شب ۴۱ مسجد» اجرا می شود

حضور طلاب غیرایرانی در برنامه های تبلیغی و اجرای برنامه «۱۰ شب ۴۱ مسجد» در شهرستان های خراسان شمالی از جمله برنامه های اجرایی کارگروه های تخصصی دهه فجر به شمار می رود که قرار است در ایام دهه فجر اجرایی شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ با توجه به تشکیل 22 کارگروه استانی در ذیل ستاد گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی در خراسان شمالی، امروز سه شنبه (هشتم بهمن ماه) نشست خبری نمایندگان پنج کارگروه تخصصی حوزه و روحانیت، هیئت های مذهبی و تشکل های دینی، زنان و خانواده، ارتباطات و اطلاع رسانی و مساجد به طور مشترک در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی برگزار شد.

«حمید قربانی جم» رییس کارگروه ارتباطات و اطلاع رسانی ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی در خراسان شمالی در این نشست از تولید 10 هزار دقیقه برنامه در شبکه اترک خبر داد و گفت: دوهزارو 900 دقیقه برنامه رادیویی، 6 هزارو 800 دقیقه برنامه در سیما و 30 دقیقه برنامه در حوزه خبر و فضای مجازی آماده شده است.

وی ویژه برنامه صبح انقلاب، نمایش رادیویی با موضوع انقلاب، برنامه ترنم، تا اوج، مسابقه رادیویی، اجرای برنامه میدان انقلاب هر شب، مستندهای رادیویی و برنامه پرسمان را به دیگر برنامه های تولیدی و تأمینی این کارگروه افزود.

«حجت الاسلام بابامحمد ایزانلو» نماینده کارگروه هیئت های مذهبی و تشکل های دینی هم با اشاره به اجرای دوهزارو 800 برنامه و 70 عنوان فعالیت، برگزاری همایش تجلیل از موذنان، همایش گفتمان خانواده، گردهمایی هیئت های مذهبی، محفل انس با قرآن و جشنواره قرآنی کودک و نوجوان را بخشی از برنامه ها معرفی کرد.

وی به حضور طلاب غیرایرانی در مراسم های دهه فجر اشاره کرد و با بیان این اینکه حضور «الیاس عبدالله» از نیجریه و «محمدصادق شجاعی» از هند نهایی شده است، بیان کرد: 410 مبلغ بومی و غیربومی هم در ایام دهه فجر به مناطق روستایی و شهری اعزام می شوند.

«ملیحه یغمایی» رییس کارگروه بانوان و خانواده هم به حمایت از بانوان کارآفرین اشاره کرد و با بیان اینکه 49 درصد جمعیت استان را بانوان تشکیل می دهند، افزود: در حال حاضر 16 درصد فعالیت های اقتصادی را بانوان انجام می دهند.

وی با بیان اینکه راه اندازی بازارچه فروش محصولات خانگی بانوان در ایام دهه فجر فعال می شود، گفت: با توجه به نشست های برگزار شده با آستان قدس رضوی بناست بازارچه های دائمی فروش محصولات بانوان در چهار نقطه ورودی استان فعال شود.

«هاشم شیرازیان» مسئول کارگروه مساجد هم به اجرای برنامه «10 شب 41 مسجد» در شهرستان های استان اشاره کرد و گفت: حضور اکیپ پزشکی در مساجد، اکران فیلم و سخنرانی با محوریت تبیین گام دوم انقلاب از جمله برنامه های این مساجد است.

وی با اشاره به احصاء مشکلات و نیازمندی های محله های اجرای این طرح گفت: مسائل حوزه بهداشت، خدمات شهری، خدمات حمایتی و فعالیت های کارآفرینی از جمله مواردی است که مسئولان مرتبط با آن حوزه با حضور در این برنامه ها به رفع مشکلات و حل مسائل می پردازند.

«حجت الاسلام مهدی مهرپویان» رییس کارگروه حوزه و روحانیت هم به اعزام گروه های جهادی به سیستان و بلوچستان، همایش جهادگران انقلابی، اعزام مبلغان به راهیان نور و نشست های بصیرتی اشاره کرد و افزود: کارگاه آموزشی تبیین گام دوم انقلاب هم به عنوان یکی از برنامه های مناسبتی دهه فجر طی این هفته در بجنورد برگزار شد.

گفتنی است؛ روز دوشنبه (هفتم بهمن ماه) هم نشست خبری نمایندگان هفت کارگروه بسیج، اماکن مقدسه، تقریب مذاهب، همیاری و خدمت رسانی، کارگری و کارآفرینی، کودک و نوجوان و کارگروه هنری به طور مشترک در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی برگزار شد.

 

 

 

کد خبر 886650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha