به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، هادی قوامی در آخرین نشست خبری با اشاره به مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه ۹۹ گفت: بر اساس مصوبه کمیسیون، ۵۰۰۰ میلیارد تومان به بخش آموزش اختصاص یافت که از این میزان ۳۷۵۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش برای رتبهبندی معلمان، معلمان حقالتدریس، مدارس شبانهروزی، هنرستانها، سرانه دانشآموزی و همسانسازی حقوق بازنشستگان فرهنگی اختصاص مییابد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق ادامه داد: به موجب این مصوبه ۱۲۵۰ میلیارد تومان نیز به آموزش عالی، دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی، جهاد کشاورزی، پارک علم و فناوری، پژوهشهای کاربردی و وزارت بهداشت برای بیمه سلامت تخصیص مییابد.
وی با اشاره به تبصره 14 لایحه بودجه 99 گفت: پیش از این کمیسیون تلفیق در تبصره ۱۴ مصوب کرده بود اگر در سال ۹۹ افزایش صادرات فراوردهها یا نرخ ارز و یا کاهش مصرف فراوردهها را داشتیم منابع حاصله به یارانه نان و خرید تضمین گندم اختصاص یابد که در مصوبه دیگر بنا شد پاداش والدین شهدا نیز از این محل پرداخت شود.
وی با اشاره به دیگر مصوبه کمیسیون تلفیق خاطرنشان کرد: براساس مصوبه دیگر کمیسیون اجازه داده شد از محل منابع مسکن مهر برگشتی به بانکها مربوط به اقساط مسکن مهر ۴۰۰۰ تسهیلات ساخت مسکن بدون سپردهگذاری به بازنشستگانی که حداقل ۵ سال از بازنشستگیشان میگذرد و در ۱۰ سال گذشته، خود و همسرشان فاقد مسکن بودند، اختصاص یابد.
قوامی با اشاره به مصوبه کمیسیون در مورد اختصاص ۵۰۰۰ میلیارد ریال از محل منابع سپرده قرضالحسنه بانکها برای توانمندسازی و پرداخت تسهیلات، توسعه تأسیسات خانگی و کارگشایی امور گفت: این اعتبار در اختیار متقاضیان روستایی قرار می گیرد.
نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: طبق مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق همه دستگاههای موضوع ماده ۲۹ قانون برنامه ششم، نهادهای عمومی غیردولتی، بنیادها و آستانهای مقدسه که به هر شکلی از اقشار آسیبپذیر حمایت میکنند مکلف شدند حمایتها و کمکهای خود را به تفکیک کدملی فرد در سامانه وزارت کار ثبت کنند. اطلاعات سامانه در اختیار تمام دستگاهها قرار داده میشود تا بعد از ثبت اطلاعات وزارت رفاه امکان استعلام و استحقاق سنجی افراد دریافت کننده حمایت را در اختیار نهادهای حمایت کننده قرار دهند. اگر دستگاههای موضوع این بند که باید اطلاعاتشان را ثبت کنند هر گونه پرداختی بدون ثبت داشته باشند در حکم تصرف در اموال عمومی خواهد بود.
وی ادامه داد: در این مصوبه بانکها و موسسات مالی نیز موظف شدند تسهیلات قرضالحسنه پرداختی را به تفکیک کد ملی در سامانه مذکور ثبت کنند و وزارت رفاه نیز مکلف است امکان ثبت اطلاعات حمایتهای انجام شده خود و استعلام استحقاقسنجی را برای نهادهای خیریه نیز فراهم کند.
وی همچنین با اشاره به مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق گفت: بر اساس مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق صندوق کارآفرینی امید میتواند در توزیع اعتبارات تسهیلات پرداختی به پروژههای بخش گردشگری منابع اشتغال روستای و عشایری و صنایع دستی نقش داشته باشد.
وی با اشاره به پایان فعالیت کمیسیون تلفیق بودجه خاطر نشان کرد: البته در مورد تبصره ۴ بودجه در خصوص برداشت از صندوق توسعه نیازمند اذن رهبری هستیم و مقرر شد پس از اجازه ایشان این اعداد در سرجمع منابع بودجه لحاظ شود.
قوامی با بیان اینکه گزارش کمیسیون تلفیق در مورد بودجه سال آینده از هفته آینده چاپ میشود و در اختیار نمایندگان قرار میگیرد، گفت: بررسی لایحه بودجه نیز از پنجم اسفند در صحن علنی مجلس انجام خواهد شد. ما از همه دلسوزان میخواهیم پیشنهادات خود را درباره بودجه به ما ارسال کنند چرا که امکان اصلاح آن در صحن علنی وجود دارد./
نظر شما