بحران مدیریت و مسئولیت پذیری در فضای مجازی

کسرائی نیا با انتقاد از اینکه متاسفانه با بحران مدیریت و مسئولیت پذیری در فضای مجازی مواجه هستیم،گفت: همچنین با بحران جدی تر و اساسی در فضای مجازی به نام تغییر سبک زندگی مواجه هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «سعید کسرائی نیا» امروز (7 بهمن ماه) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی مبنی بر سخنان رهبری اهمیت دارد و امسال اهمیت فضای مجازی برای همگان واضح تر است.

 

مسئول سازمان فضای مجازی سراج خراسان جنوبی افزود: کسانی که جایگاه انقلاب را درک کرده اند از فضای مجازی هم درک درستی دارند و کسانی که از حرکت امام خمینی(ره) درکی نداشته اند، امروز هم درکی از فضای مجازی و سخنان رهبری ندارند.

 

کسرائی نیا با انتقاد از اینکه متاسفانه با بحران مدیریت و مسئولیت پذیری در فضای مجازی مواجه هستیم، ادامه داد: همچنین با بحران جدی تر و اساسی در فضای مجازی به نام تغییر سبک زندگی مواجه هستیم چراکه در فضای مجازی تنها با تغییر مدل رفتاری مواجه نیستیم بلکه مدل باورها و اطلاعات مورد تهاجم قرار گرفته است.

 

وی افزود: امروز در نبرد بزرگ بین حق و باطل هستیم وشاید به اذهان تمام مردم ایران در فضای مجازی بیشترین تبعات و بازخوردها را داشته ایم.

 

دبیر کارگروه فضای مجازی دهه فجر انقلاب اسلامی در خراسان جنوبی گفت: در چهلمین سالگرد از پیروزی انقلاب اسلامی با هجمه های زیاد در فضای مجازی و محتواها مواجه هستیم چراکه دشمن قصد دارد خدمات انقلاب و دولت را زیر سوال ببرد.

 

کسرائی نیا بیان کرد:  امروز در نبرد عملیات رسانه ای گفتمان انقلاب نیاز به افسرانی داریم که درک درستی نسبت به ابعاد انقلاب داشته باشند.

 

وی با طرح این سوا «کدام دستگاه دولتی با بودجه های میلیاردی، مسئولیت فضای مجازی، حفاظت افکار و اندیشه های امام راحل و آرمان های امام را می پذیرد؟ چرا هر وقت منافع شخصی، سازمانی و تشکیلاتی به خطر می افتد در صف اول فضای مجازی شمشیر می زنیم؟»، ادامه داد: رویکرد مهم فضای مجازی پاسخگویی به شبهات و پاسخگویی به ابعاد مختلف سوالات مردم است که باید به آن پرداخته شود؛ و رویکرد دیگر تبیین و گفتمان سازی حول سخنان رهبری و امام راحل است.

 

وی گفت: رویکرد بعدی فضای مجازی سازمان سراج، معرفی خباثت ها و خیانت های رژیم پهلوی به ویژه در سطح استان خراسان جنوبی در راستای واقعیت های دوره مسئولیت های «علم» در زمان شاه است.

 

مسئول سازمان فضای مجازی سراج خراسان جنوبی افزود: ماموریت بزرگی که در نظر گرفته شده است، حضور پرشور و با شکوه مردم در 22 بهمن است که با توجه به همزمانی 40 امین سالگرد انقلاب با اربعین شهادت سردار سلیمانی ویژه برنامه هایی تعیین شده که شامل انتشار بیش از 100 پوستر محتوایی، انتشار 15 فتوکلیپ با موضوعات مختلف، انتشار بیش از 50 عکس نوشت با موضوعات مختلف و 30 موشن گرافی است.

 

کسرائی نیا افزود: در این مدت بیش از 30 استوری برای اینستاگرام تولید و بیش از 20 کلیپ و نماهنگ برای ایجاد شور و نشاط تولید و منتشر خواهد شد.

 

وی گفت: امسال در دهه فجر تعدادی از کسب و کارهای فضای مجازی تخفیفات ویژه خواهند داشت و تلاش بر این است که این تعداد افزایش یابد.

 

مسئول سازمان فضای مجازی سراج خراسان جنوبی گفت: مردم پای کار در فضای مجازی هستند و در مجموعه فرهنگی استان باید از فضای کسب و کارهای مجازی حمایت کنند تا کام مردم برای دریافت خدمات از بُعد انقلاب شیرین می شود.

 

کسرائی نیا افزود: سازمان سراج در هفت شهرستان استان کمیته فضای مجازی تشکیل داده است و برای اولین بار کمیته بانوان فضای مجازی در استان شکل گرفته است تا بانوان نقش آفرینی کنند.

 

وی بیان کرد: در حوزه تولید محتوا در عرصه فضای مجازی مشکلی نداریم ولی برای انتشار نیازمند همکاری خبرنگاران هستیم تا باورها را نسبت به انقلاب اسلامی تغییر بدهیم.

 

مسئول سازمان فضای مجازی سراج خراسان جنوبی مطرح کرد: «سراج»، پدر معنوی تمام فعالان فضای مجازی است و قصد انحصار طلبی نیست و جدی ترین هدف ما حمایت از فعالیت ها است، ماهیت فضای مجازی، آتش به اختیار است و نمی توان ابلاغی و دستوری کار کرد.

 

وی با بیان اینکه وظیفه سازمان فضای مجازی سراج به بلوغ رساندن مجموعه های فعال در حوزه فضای مجازی است، گفت: 150 نفر فعال توئیتری در استان داریم.

 

مسئول سازمان فضای مجازی سراج خراسان جنوبی افزود: بیش از 150 کارگاه سواد مجازی در استان برگزار شده و در بیش از شش شهرستان، همایش ها و نشست های فضای مجازی برگزار شده است.

 

کسرائی نیا گفت: ضریب نفوذ اینترنت در شهر بیرجند بیش از 80 درصد و در بین جوانان این شهر بیش از 95 درصد است لذا استفاده یک نفر در طول شبانه روز، هفت ساعت است که نیازمند آموزش های جدی است.

 

 

 

کد خبر 886106

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha