حجت الاسلام والمسلمین دکتر «حبیبرضا ارزانی» در گفت وگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه پایان مهلت شرکت در نخستین رویداد ملی «فهما (پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران)» به معنای توقف فعالیت سامانه «بچه های مسجد» نیست، اظهار کرد: با پایان مهلت ارسال آثار کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور به نخستین دوره این رویداد در چهارم بهمن ماه، آنچه از روز پنجم بهمن در این سامانه ثبت شده، در دوره بعدی این رویداد ملی لحاظ می شود.
رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور تاکید کرد: تلاش آن است که با فعالیت مستمر و دائمی سامانه بچه های مسجد، این پورتال به عنوان زیست بوم مجازی اعضا و فعالان کانون های مساجد، محل ثبت و ضبط فعالیت، اشتراک تجربیات و تعامل آنها و ایجاد شبکه گسترده بچه های مسجد در عرصه های مختلف باشد. با این نگاه سامانه بچه های مسجد در عرصه های دیگر از بامداد پنجم بهمن به کار خود ادامه داده است.
وی درباره میزان استقبال کانون های مساجد و اعضا و فعالان آنها از شاخص های هشتگانه نخستین رویداد ملی «فهما»، بیان کرد: اولویت نخست کانون ها، شاخص قرآن و عترت بوده که رقابت بالایی در آن بین فعالان مسجدی صورت گرفته و بیشترین امتیاز به آن اختصاص یافته است، پس از آن استقبال بالایی از شاخص کتاب و کتابخوانی به عمل آمده که تجهیز بیش از 14 هزار کانون مسجدی به کتابخانه های باز و مخزندار، در این باره تاثیرگذار بوده است.
حجت الاسلام دکتر ارزانی با اشاره به استقبال بالای فعالان و اعضای کانون های مساجد از بخش عرضه طرح ها و ایده ها در این رویداد ملی، گفت: انتظار این سطح از استقبال و ارسال اثر را نداشتیم اما در این بخش بیش از 15 هزار طرح و ایده در سامانه بچه های مسجد به ثبت رسیده است.
این مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: همچنین در بخش سرود و تئاتر مسجدی نیز کارهای فاخری به سامانه بچه های مسجد ارسال شده است.
وی با بیان اینکه کانون های مساجد حتی از مناطق محروم در نخستین رویداد ملی «فهما» حضوری ممتاز داشته اند، ابراز کرد: چنان که کانون هایی از بشاگرد و نیز سیستان و بلوچستان که این روزها درگیر سیلزدگی است در سامانه بچه های مسجد امتیازات بالا کسب کرده اند. علاوه بر این، کانون های محل فعالیت اهل سنت نیز درخشش خوبی در این طرح به ویژه در شاخص قرآن و عترت داشته اند.
حجت الاسلام دکتر ارزانی در پایان خاطرنشان کرد: علی رغم برخی تصورات مبنی بر کمکاری بچه های مسجد در حوزه فضای مجازی، آنها در این شاخص نیز فعالیت های خوب و اثرگذاری دارند که خروجی کار آنها در حوزه هایی همچون خانواده، اعتیاد، آسیب های اجتماعی و ... دسته بندی و تقدیم مراجع ذیصلاح همچون صداوسیما می شود.
نظر شما