به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «سید محمود میرلوحی» در جلسه امروز شورای شهر تهران در خصوص اصلاح تعرفه عوارض کسب و پیشه در تهران گفت: 450 هزار واحد کسب و پیشه و یک هزار و 126 شغل در تهران داریم.
عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: زمانی که شهرداری از شهر هوشمند و فناورانه سخن می گوید و کسب و کارهای مدرن و جدید و مشاغل استارت آپی هم باید به فهرست کسب و کارهای موجود در تهران افزوده شود.
میرلوحی با بیان اینکه کسب و کارهای مدرن و استارت آپی در سال 9 هزار میلیارد تومان ترنوبل مالی دارند و باید در لیست کسب و کارهای شهر گنجانده شوند، گفت: اگر بیش از 450 کسب و کار موجود در تهران هر کدام عوارضی در حدود 500 هزار تومان پرداخت کنند، باید سالانه 225 میلیارد تومان درآمد داشته باشیم در حالی که فقط 200 میلیارد تومان درآمد داریم و این به معنای آن است که کمتر از 500 هزار تومان عوارض از این کسب و کارها دریافت می کنیم.
وی با بیان اینکه تهران سهم زیادی از حجم چرخش مالی در کشور دارد، گفت: طبیعی است کسب و کارها هر کدام حداقل یک میلیون تومان برای رفت و روب و شست و شو و سایر اقدامات شهرداری پول بپردازند.
میرلوحی خاطرنشان کرد: کل عوارضی که از کسب و پیشه های موجود در تهران دریافت می کنیم، یک درصد بودجه شهرداری تهران است.
در ادامه، «احمد مسجدجامعی» گفت: نباید به مردم مانند قلک بنگریم و نباید این گونه باشد که هر وقت بودجه شهرداری کم می شود و درآمدش کاهش می یابد، یک عوارضی وضع شود و از مردم بخواهیم جبران مافات کنند.
عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: باید کمی هم به فکر مردم باشیم.
«سید حسن رسولی» نیز گفت: در پنج سال گذشته عوارض کسب و پیشه در تهران افزایش نداشته است و اگر دنبال منافع پایدار و درآمدهای پایدار هستیم، دریافت عوارض کسب و پیشه یکی از آنها است.
عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: تلاش شده تا هر واحد صنفی متناسب با شرایط و سودآوری عوارض پرداخت کند.
در ادامه جلسه «محمد سالاری» نیز گفت: سال گذشته 200 میلیارد تومان از محل عوارض کسب و پیشه درآمد داشته ایم که این رقم باید 20 درصد افزایش یابد.
رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با بیان اینکه هزار و 126 عنوان شغلی داریم، افزود: معلوم نیست در حوزه مشاغل فرهنگی و خانگی چقدر عوارض اضافه شده است در حالی که در این حوزه ها نباید عوارضی گرفته شود.
نظر شما