به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «مهدی رفیعی دهکردی» امروز (یکشنبه 6 بهمن) در جلسه کارگروه توسعه آموزش عمومی قرآن کریم، رسالت آموزش و پرورش را تاکید بر بخش تربیت اعتقادی و عبادی دانست و اظهار کرد: با توجه به اینکه در جامعه ای اسلامی زندگی می کنیم از این رو باید سند، ماموریت و اهداف تربیتی ما بر اساس آموزه های دینی باشد.
معاون فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به اینکه در سند تحول بنیادین بخشی به نام متولی قرآن جدا نشده است افزود: خوزستان در بحث قرآن کریم وضعیت بسیار خوبی دارد و اگرچه برای ما مسابقه ملاک نیست، اما برای ترویج فرهنگ قرآن و نماز موفقیت دانش آموزان در مسابقات امری مهم به شمار می رود.
وی بر هویت بخشی به طرح های آموزشی تاکید کرد و با بیان اینکه یکی از ایراداتی که به ما وارد است این است که به طرح هایمان هویت نمی دهیم اذعان داشت: می توانیم صحیح خوانی و روخوانی قرآن کریم را بر اساس همه نظرات کارشناسی به عنوان یک طرح با نام نهضت آموزش قرآن تدوین کنیم.
رفیعی دهکردی با اشاره به اینکه همانطور که نمره در مدارس و محیط آموزشی و کلاس های تقویتی و زبان در خانواده ها ارزش بوده و مهم است، باید آموزش قرآن کریم نیز به یک ارزش سازمانی تبدیل شود اضافه کرد: در این راستا خانواده ها باید از مدرسه نسبت به آموزش قرآن به دانش آموزان مطالبه گری کنند.
«حجت الاسلام حمید شویع نژاد» نیز با اشاره به ضرورت فراگیری روخوانی و صحیح خوانی قرآن عنوان کرد: برای فراگیری قرآن در جامعه نیازمند بودجه و اعتبارات مالی هستیم ولی متاسفانه در این زمینه با کمبودهایی مواجه هستیم و هر سال بودجه قرآنی کاهش پیدا می کند.
رئیس اداره امور قرآنی اوقاف خوزستان با بیان اینکه اعتبارات دولتی و برنامه و بودجه برای امور قرآنی در اوقاف وجود ندارد در حال حاضر هر چه در اوقاف هزینه میکنیم درآمد درون سازمانی است ابراز کرد: در صورت که اعتباری در این خصوص فراهم نشود نمی توانیم برنامه ریزی ثابتی در حوزه قرآنی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه از دیگر مسائلی که وجود دارد این است که در برخی از مدارس، آموزگاران دارای رشته های غیرمرتبط با قرآن کریم هستند اذامه داد: اگر حساسیت و جدیتی که برای دروسی همچون ریاضی به کار می بریم برای درس قرآن کریم نیز صورت گیرد می توانیم امیدوار باشیم که در این زمینه نیز موفق خواهیم شد.
نظر شما